Tuorein sisältö

Amazon silmäilee God of War -peleihin perustuvaa sarjaa

08.03.2022 klo 13.15 | Luettu: 975 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

PlayStationin God of War -peleihin perustuva näytelty tv-sarja on kehitteillä, ja Amazon Prime on sen todennäköisin koti. Päävastuussa ovat Mark Fergus ja Hawk Ostby, jotka loivat The Expanse -sarjan, sekä Rafe Judkins, joka on The Wheel of Time -sarjan vetäjä. Expanse pyöri Primessä 4. kaudesta lähtien ja Wheel of Time on Primen ensimmäinen iso satsaus keskiaikafantasiaan. Sony ja Amazon eivät kommentoi.

Pelien aiheena on raivohullu spartalainen Kratos, joka perheensä menetettyään vannoo kostoa kreikkalaiselle sodanjumalalle Aresille. Jumalia ja jättiläishirviöitä kaatuu ja kuolema on vain hidaste, kun Kratos raivaa tiensä yhden mytologian läpi ja siirtyy lopulta skandinaavisten tarujen piiriin.

Amazon laukoo penisraketteja avaruuteen ja valmistautuu julkaisemaan tv-historian kalleimman Taru sormusten herrasta -sarjan, joten tässä vaiheessa ei ole syytä pelätä, että Amazon aikoo tinkiä pelien pontevasta vöyhkästä. Uusin peli (kuvassa) sai vilpitöntä kiitosta myös tarinankerronnasta, joten laajempaakin potentiaalia on.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rock In The City Rau... BESS ja Ram pam pam,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova