Tuorein sisältö

Pam & Tommy 4/8: pienestä pornovarkaudesta paisuu tragedia

09.03.2022 klo 23.00 | Luettu: 1491 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 4/8
The Master Beta


Samaan aikaan kun varastetun nauhan postimyynti kukoistaa ja betamiehet onanoivat, nauhan tähdet ihastelevat jälkikasvua ultraäänessä. "Seksin lieveilmiöiden" rinnastamisessa on jotakin kaunista siinä mielessä, että jos ulkoavaruuden ameeba tarvitsee pikakurssin ihmisyydestä, tällä päästään alkuun.

Mutta "harmonia" särkyy. Pam & Tommy viimein huomaavat jonkun pöllineen koko kassakaapin. Se on kärkevämpää kuin pilvipalvelun hakkerointi (en syyllistä kummankaan sorttisia uhreja), joten Pamelan ahdistuksen sisäistää heti ja siitä on huumori kaukana, kun stressi vaikuttaa johtavan keskenmenoon.

Pamela näkee kollegoiden katsovan videota Baywatchin kuvauksissa. Olipa se kärjistys tai ei, se on hyytävän tehokas tapa ilmaista, kuinka tututkin tunkeutuvat yksityisyyteen. Riippumatta siitä miten katsoja suhtautuu sukupuolten eroihin, Pamelan kanta on selvä, kun hän väittää tämän olevan isompi juttu hänelle kuin Tommylle, joka lähinnä hermostuu ja tavallaan osallistuu Pamelan "huoritteluun" "lohduttamalla", että johan Pamela kaiken paljasti (mm. Playboyssa).

Farssipuoli on sen verran mehukas, että melkein toivon tämän olevan fiktiota, joka voi mennä äärimmäisyyksiin, vaikkei tähän jaksoon paljoa enempää mahdu. Yksityisetsivä tajuaa 20 sekunnissa kuka varas on, joten turpiin tulee ja prätkäjengikin on pian videomiesten kintereillä, vaikka he luulivat suojanneensa selustan. Sitten he kehtaavat loukkaantua nauhan piraattiversiosta.

Muutamat lievästi kankeat hetket ja ennenaikainen lopun tunne ruokkivat sitä ajatusta, että tämän olisi tiivistänyt leffaksi.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/8 --- Jakso 5/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sabatonin Euroopan k... Dyynin jatko-osa vär... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova