Tuorein sisältö

Dungeons & Dragons -leffassa Game of Thrones kohtaa... Monty Pythonin?

18.03.2022 klo 21.30 | Luettu: 1344 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Chris Pine tähdittää Dungeons & Dragons -roolipeliin perustuvaa elokuvaa, joka valmistuu ensi vuoden maaliskuussa. Pinen mukaan kuvauksissa oli hyvin hauskaa ja ilmeisesti se näkyy lopputuloksessa.

Pinen mukaan leffa on yhdistelmä Game of Thronesia ja Prinsessan ryöstöä (The Princess Bride), ja seassa on ripaus Monty Pythonin hullua maailmaa (Monty Python and the Holy Grail) ja Arkajalkoja (Goonies). Jo Prinsessan ryöstö on sarkastinen komedia, ja Pythonin mainitseminen saa kysymään, onko mukana pyhä käsikranaatti vai kuvaileeko joku amputaatiota lihasnaarmuksi.

Pine jatkaa, että ohjaajat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley taitavat komedian ja että leffa on myös jännittävä ja 80-luvun tyyliin sydämellinen. Omaa hahmoaan hän kuvailee "äärimmäiseksi juhlien suunnittelijaksi", mutta hän varoo puhumasta mitään juonesta.

Dungeons & Dragons tähtää valtavirran suosioon, joten onnistunut komedia varmasti auttaisi tavoitteessa. Jos leffa ei palvele, tiedossa on myös näytelty tv-sarja eri porukalta.

Vuoden 2000 Dungeons & Dragons -leffa (kuvassa) on naurettava muista syistä.


Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinähullu Marvel-sa... Kalevauva.fi julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova