Tuorein sisältö

Steve'n'Seagulls otti käsittelyyn yhden maailman tunnetuimmista voimaballadeista

26.03.2022 klo 21.41 | Luettu: 1448 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Steve'n'Seagulls ottaa käsittelyyn yhden maailman tunnetuimmista voimaballadeista.

Haitari, akustiset kielisoittimet ja lämpöä hehkuva tunnelma. Jo "Another Miracle" -levyn äänityssessioissa valmistunut Still loving you -single on vihdoin nähnyt päivänvalon, myös videon muodossa.

Hevi Reissu -elokuvan (2018) käsikirjoittajana ja ohjaajana kunnostautunut Jukka Vidgren lähti työstämään bändin ideaa videoksi.

"Versiomme Scorpionsin legendaarisesta Still loving you -biisistä esittelee bändistämme uusia puolia, joten halusimme tehdä myös videosta hieman erilaisen. Jukka (ohjaaja/käsikirjoittaja) kuunteli ideoitamme ja yhdisti niihin omat taiteelliset näkemyksensä. Lopputulos on aivan mahtava ja kaikki se työ, aika ja vaiva todellakin kannatti tehdä. Videon teossa oli mukana paljon ihmisiä ja jokainen antoi kuvauksissa kaikkensa. Video nostaa biisin ja sen varsin kokeellisen version uusille ulottuvuuksille. Jukka ja muu kuvausryhmä tekivät todella upeaa jälkeä. Videossa on hauskoja ja humoristisia elementtejä, mutta Jukka halusi meistä enemmän irti myös näyttelemisen osalta, joka on meille aikalailla vierasta ja uutta puuhaa. Joten videon tekeminen oli myös meille todellinen haaste."

Singlejulkaisun yhteydessä yhtye julkaisee mittavan "Lion tamer" -kiertueen päivämääriä, joita on koronapandemian myös jouduttu lykkäämään useampaan otteeseen. Kiertue sisältää kattavasti klubi- ja festivaaliesiintymisiä Euroopassa ja headliner -kiertueen Pohjois-Amerikassa.

Lion Tamer -kiertueen kevät Suomessa:
26.3. Harriniva, Muonio
27.3. Bar Ihku Levi
01.4. Kunkku, Tahkovuori
02.4. Ravintola Kantis, Sotkamo
09.4. Nakkilan Verstas, Nakkila
13.4. Bar Ihku Levi, Levi
14.4. Selvä pyy, Äkäslompolo
15.4. Lapland Hotels Luostotunturi, Luosto
16.4. Bar Ihku Ruka, Ruka
21.4. Tullikamarin Klubi, Tampere
22.4. The Circus, Kuopio
06.5. Skogster, Hämeenlinna
14.5. Latosaari, Lapua


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Our Flag Means Death... Reckless Love julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova