Tuorein sisältö

Uusia tuulia ilmassa: Erika Vikman, Saara Aalto, Eppu Normaali ja Tangomarkkinat samassa lauseessa

28.03.2022 klo 19.20 | Luettu: 1415 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suosituimpiin kesätapahtumiin lukeutuvan Tangomarkkinat uudistuu. Jatkossa tapahtumassa kuullaan myös iskelmää ja popin ikihittejä.

Kahden vuoden pandemiatauon jälkeen Tangomarkkinoita juhlitaan jälleen Seinäjoella heinäkuussa. Lauantaina 9.heinäkuuta järjestettävän tangolaulukilpailun finaalin juontavat Susanna Laine ja Duudson-tähti HP Parviainen. Tuomaristossa nähdään mm. Nina Tapio, Marco Bjurström ja Hanna Pakarinen. Levy-yhtiökumppanikseen Tangomarkkinat saa Universal Music Finlandin.

"Tangomarkkinoiden sydän on tietenkin tangossa, mutta haluamme monipuolistaa tarjontaamme ja tuoda sitä enemmän tähän päivään. Myös tangokuninkaallisilta edellytetään monipuolisempaa ohjelmistoa ja uudistaessamme tangokilpailua meistä oli tärkeää, että kilpailun vaatimukset heijastelevat tämän päivän artistiutta", kertoo Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Suuri yleisö pääsee osalliseksi uudistuksista jo laulukilpailun alkuvaiheessa, kun jokainen voi äänestää jo nyt suosikkiaan täällä. Eniten ääniä kansalta ja tuomareilta keränneet laulajat selviytyvät Vantaalla 21. toukokuuta järjestettävään semifinaaliin, missä ratkeaa lopulliset ehdokkaat vuoden 2022 tangokuninkaallisiksi.

Tangolaulukilpailun finaali on ollut katsottavissa myös televisiosta koko Tangomarkkinoiden historian ajan. Nyt tv-perinne jatkuu uudella Tango TV -konseptilla, jonka toteuttaa kanavapaikalla 17 Keikalla.fi -alustastaan tunnettu tuotantoyhtiö Rockway.

Tangomarkkinoiden monipuolisempi musiikkitarjonta näkyy myös torstaista lauantaihin järjestettävällä perinteisellä tangokadulla sekä Seinäjoki Areenalla perjantai-iltana järjestettävässä viihdekonsertissa. Tämän vuoden Tangomarkkinoilla esiintyvät mm. Saara Aalto, Eppu Normaali, Samuli Edelmann, Erin, Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Suvi Teräsniska, Erika Vikman, Waltteri Torikka, Yölintu sekä monia takavuosien tangokuninkaallisia.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lena Headey ja Sam W... Our Flag Means Death... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova