Tuorein sisältö

Bruce Willisiä kunnioitetaan Kultaisen vadelman perumisella

01.04.2022 klo 13.50 | Luettu: 1691 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tämä ei ole aprillia: Bruce Willis on menettänyt Razzie-palkinnon eli "Kultaisen vadelman", jotka jaetaan vuoden huonoimmille elokuville. Gaalan edustajat ovat todenneet, ettei ole oikein antaa Razzie-palkintoa, jos sairaus saattoi vaikuttaa suoritukseen tai päätöksentekoon.

Willis lopettaa näyttelemisen kommunikointiin vaikuttavan sairauden vuoksi (uutinen). Pari päivää ennen tuota tietoa hän "voitti" "vuoden huonoimman Bruce Willis -elokuvan" palkinnon (uutinen). Willis esiintyi vuonna 2021 kahdeksassa elokuvassa, joten Razzie-gaala kokosi ne yhteen erilliseksi kategoriaksi vitsin vuoksi.

Willisin omaisten lausunto painotti sitä, kuinka paljon Willis alaa rakastaa, joten pienten hommien haaliminen alkoikin vaikuttaa sisulta ja mahdollinen laadun putoaminen traagiselta. Razzie-gaalan Twitter-tili osoitti myötätuntoa Willisille jo ennen palkinnon perumista, mutta kaikki eivät pitäneet lauseesta "ehkä tämä selittää, miksi hän tahtoi lähteä jysähtäen". Willisiltä on tulossa vielä lukuisia elokuvia, jotka on jo filmattu.

Gaala peruu samalla myös Shelley Duvallin Hohto-ehdokkuuden. Ehdokkuus lohkesi ensimmäisessä gaalassa vuonna 1981. Duvallin suoritukseen vaikutti ohjaaja Stanley Kubrickin huono käytös ja kokemus traumatisoi Duvallin, joten gaala on katunut ehdokkuutta aiemminkin.

Foto on elokuvasta Looper.

Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porisperen huikentel... Uusi Red Hot chili P... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

01.04.2022 klo 15.19 2 tykkää tästä

Jopa huono BW-leffa on hyvä, no ainakin BW on hyvä kaikessa vaikka leffa olisi huono.
lainaa
cuaovjksjfksngn

02.04.2022 klo 10.50

no ei oo oli totta joskus ennen rxpandables 2 aikaa mut sen jalkeen on ollut kuin dementiapotilas joka roolissa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova