Tuorein sisältö

Don Johnson Big Band julkaisee uutta

06.04.2022 klo 08.51 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Don Johnson Big Band julkaisee seitsemännen albuminsa "Digital Physical" perjantaina 6. toukokuuta 2022.

Tuoreen pitkäsoiton julkkareita vietetään Helsingin Korjaamon Vaunusalissa 13. toukokuuta. Julkaisukonsertin lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketissä.

Digital Physical on henkinen ja musiikillinen jatko-osa yhtyeen edelliselle levylle "Physical Digital". DJBB:n tulevalta seitsemänneltä albumilta on näytteenä julkaistu singlet Blap Blap sekä Eva + Manu -duon kanssa tehty Girl/Boy. Viimeinen ennakkosingle ilmestyy 29. huhtikuuta.

"Meidän analyytikkomme tulivat siihen tulokseen, että nyt alkaisi olla optimaalinen hetki julkaista uutta musiikkia", kommentoi bändin saksofonisti Pekka Mikkonen.

"Lisäksi meillä on ihan törkeä ikävä keikoille. Sitä päästään onneksi lievittämään Korjaamolla toukokuussa ja eri puolilla Suomea syksyllä", laulaja-räppäri Tommy Lindgren jatkaa.

Omakustannepohjalta koko kansan tietoisuuteen noussut Don Johnson Big Band on palkittu kolmella Emma-palkinnolla, vallannut kahdesti Suomen albumilistan piikkipaikan, keikkaillut vuosien varrella aina Aasiaa myöten ja rikkonut sekä kulta- että platinarajoja albumeillaan. Yhtyeen huhtikuussa 2000 julkaisema "Support de Microphones" -debyytti on yksi maamme myydyimmistä omakustannelevyistä.

Syyskiertueen ensimmäiset julkistetut keikat:
09.09. Apollo, Turku
24.09. Möysän Musaklubi, Lahti
01.10. Maxim, Kuopio
07.10. Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta
08.10. House of Olaf, Savonlinna


V2.fi | J.A. Kaunisto
< No kuka se istuu Voi... Romantiikkaa tunturi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova