Tuorein sisältö

Voice Of Finlandista tutuilla voimilla ja Bon Jovi -fiiliksillä kohti lämpimän kesän odotusta

07.04.2022 klo 10.29 | Luettu: 1738 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt Bon Jovi -fiiliksillä kohti lämpimän kesän odotusta.

Aikaisemmilla sinkuillaan Cocaine Eyes & Nicotine Stains ja Chasing Ghosts rock-kansan päitä heilutellut jyväskyläläinen Rimbacher on taas uuden musiikin äärellä. Yhteislauluun houkutteleva Loving You (Is Loving A Broken) on kasarilta tähän päivään tuotu sielua repivä rakkaustarina.

"Toisen rakastaminen voi tuntua vaikealta, kun luulisi tietävänsä tarkalleen, kuinka näyttää yhteinen tie, jota kulkea suhteessa. Toinen ei kuitenkaan lähde tähän mukaan vaan pitää tiedostamatonta kertojaa löysässä hirressä repien tätä sisältä aina viimeiseen asti. Tunnelma pysyy kuitenkin toiveikkaana läpi biisin", kappaleen kirjoittanut Reisca Morani kertoo.

Uutta singleä juhlistetaan 9.4. ilmaisella spesiaalikeikalla Jyväskylän keskustassa Ravintola Mutkassa. Illan aikana tullaan kuulemaan akustisia ja intiimejä sovituksia yhtyeen kappaleista, täysimittaista rock-ilottelua unohtamatta.

Bändin keulahahmo Niko Rimbacher menestyi The Voice Of Finlandissa Michael Monroen tiimissä, ja yhteistyö Monroen kanssa on jatkunut myös ohjelman jälkeen. Laulajansa sukunimestä nimensä ottanut bändi kuitenkin painottaa, ettei kyse ole sooloprojektista, vaan tasavertaisesta ja yhteen hiileen puhaltavasta rock-rykmentistä.

Tulevia keikkoja:
09.4. Ravintola Mutka, Jyväskylä
18.5. On The Rocks, Helsinki
03.6. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
17.6. Ilokivi, Jyväskylä




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rock In The City rok... Tampereen rock-kesä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova