Tuorein sisältö

The Adam Projectin "nuori Ryan Reynolds" on uusi Percy Jackson

11.04.2022 klo 22.30 | Luettu: 1100 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Romaanisankari Percy Jackson seikkaili kritisoiduissa leffoissa ja yrittää pian uudestaan Disney+ -sarjassa. Percyä tulkitsee nyt Walker Scobell. Hän näytteli Ryan Reynoldsin hahmon nuorempaa versiota aikamatka-aiheisessa The Adam Project -leffassa, joka sai myönteistä palautetta. Scobell on Reynoldsin suuri fani, joten häntä on nettikeskusteluissa ehdotettu muihinkin Reynolds-projekteihin kuten Kidpooliksi (Kidpool on nuori Deadpool vaihtoehtoisesta todellisuudesta).

Percy Jackson on nykyajassa vaikuttava puolijumala, eli kreikkalaisesta mytologiasta tutun Poseidonin ja ihmisnaisen jälkeläinen. Puoliveristen leiriltä alkaa viiden romaanin mittainen seikkailu, ja kirjailija Rick Riordan on kynäillyt reippaasti muutakin jatkumoon sijoittuvaa. Aihe on kultakaivos, jos laatu ylittää edelliset leffat - ja Disneyn surullisenkuuluisan Artemis Fowl -viritelmän.

Percyä on verrattu Harry Potteriin, mutta ensimmäisen leffan tyri Potter-ohjaaja Chris Columbus. Tv-sarjan pilottijakson ohjaa James Bobin, joka on saanut kiitosta Muppetit- ja Seikkailija Dora -elokuvillaan.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miksi uudistua, jos ... Suositun sairaaladra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova