Tuorein sisältö

Netflix on väitetysti perunut Will Smithin kyttäfantasian jatko-osan

23.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 759 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"The Snap" tuhosi puolet Marvel-universumin asukkaista ja "The Slap" puolet Will Smithin urasta. Kumpikin sattumus saattaa olla kumottavissa.

Disney+ -dokumentti Pole to Pole on uusin Smith-projekti, joka lykkääntyy, mutta jota ei ole peruttu ainakaan vielä. Kuvausten oli määrä alkaa muutaman viikon kuluttua, mutta ne on siirretty syksyyn. Smithin on määrä matkustaa pohjoisnavalta etelänavalle.

Sisäpiirilähteet väittivät aiemmin, että Netflix on hidastanut muistinmenetyksestä kertovan Fast and Loose -trillerin kehittelyä, ja että Sony miettii uudestaan Bad Boys 4 -suunnitelmiaan. Kummankin leffan on tai oli tarkoitus edetä lähitulevaisuudessa.

Pole to Pole -tapauksesta uutisoineen Bloomberg-sivuston toimittaja Lucas Shaw on lisännyt Twitterissä, että Netflix on perunut Bright-elokuvan jatko-osan. Shaw'n mukaan päätös ei kuitenkaan liity Smithin skandaaliin.

Netflix on menettänyt asiakkaita ja markkina-arvoaan viimeaikoina, joten sekin on potentiaalinen syy harkita kalliita projekteja uudelleen. Bright yhdistelee fantasia- ja kyttäleffoja. Kriitikot haukkuivat sen, mutta Netflixin mukaan katsojia riitti.


Lähteet: Bloomberg, Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Andy Serkisin Eläint... The BellRays heinäku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova