Tuorein sisältö

Sunrise Avenue vaihtaa miehiä ja viettää laatuaikaa studiossa

01.10.2008 klo 12.34 | Luettu: 2663 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesän ahkerasti Euroopan keikkalavoilla viettänyt Sunrise Avenue on vihdoin päässyt äänittämään toista albumiaan, joka seuraa huiman menestyksen saanutta On The Way To Wonderland –debyyttiä. Albumi äänitetään kokonaisuudessaan uudella Sonic Kitchen studiolla, jossa tuottaja-kosketinsoittaja Jukka Backlund ja solisti Samu Haber ovat osakkaina. POPGASM -nimeä kantava albumi julkaistaan maaliskuussa 2009, ensimmäinen single kuullaan radioissa tammi-helmikuun taitteessa. On The Way To Wonderland julkaistaan Japanissa 25.11.2008.

Uuden albumin julkaisun myötä myös yhtyeen kokoonpanossa tapahtuu kaksi muutosta. Sunrise Avenuen keikoilla jo vuoden soittanut kitaristi Riku Rajamaa on nyt yhtyeen virallinen jäsen. Riku on otettu fanien ja sisäpiirin keskuudessa hienosti vastaan. Toinen muutos on kosketinsoittajana ja yhtyeen tuottajana toimineen Jukka Backlundin jättäytyminen yhtyeen riveistä. Jukka soittaa viimeisen keikkansa 18.10. Voicen risteilyllä. Jukka Backlund keskittyy nyt tulevan Popgasm -albumin tuottamiseen.

- Olo on tosi haikea, mutta tästä ollaan puhuttu täydessä sovussa jo vuosi ja on hienoa että Jukka jaksoi musiikin tuottamisen keskellä hoitaa loppuun kaikki ensimmäisen albumin keikat vaikka välillä kaiken sovittaminen kalentereihin on ollut tosi rankkaa. Musiikin tuottaminen on Jukan suurin intohimo ja on hienoa että Jukka osaa luopua niin suurista kokemuksista yleisöjen edessä tehdäkseen sitä mikä on kuitenkin kaikkein lähinnä sydäntä, kertoo Samu Haber.

- Samu sai vanhana lomaosakemyyjänä tavallaan vähän vahingossa houkuteltua mut bändiin kun ensimmäistä levyä alettiin puskea markkinoille ja kyllä touhu Sunkkarien kanssa on ollut valtaosin mielettömän hauskaa. On kuitenkin myös Sunrise Avenuen kannalta tärkeää, että saan musiikin tuottamiseen aikaa ja rauhan bändin muilta kiireiltä, kertoo Jukka Backlund.

Sunrise Avenue etsii riveihinsä kosketinsoittajaa keikkakokoonpanoonsa. Asiasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä yhtyeen suomen levy-yhtiöön tai uuden albumin tuotantotiimiin syksyn 2008 aikana.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lentoturmasta selvin... Saksalainen taiteili... >

Keskustelut (1 viestiä)

Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

01.10.2008 klo 19.08

Musiikillisesti oiva valinta olisi, jos vaihtaisivat saman tien kaikki jäsenet :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova