Tuorein sisältö

Rockfestivaali Naamat julkisti päivän, jolloin festivaalin liput myydään muutamassa minuutissa loppuun

29.04.2022 klo 13.02 | Luettu: 1690 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rockfestari Naamat aktivoituu. "Hitusen laskemme myytävien lippujen määrää, ei hurjasti mutta silleen että on vähän mukavampi kaikkien olla".

Naamat julkistaa päivämäärän, jolloin festivaalin liput myydään muutamassa minuutissa loppuun - ke 11.5. klo 12.

Liput tulevat myyntiin tänäkin vuonna Tikettiin.

"Naamat on kulkenut aina vähän omia polkujaan. Tälläkin kertaa mennään ehkä valtavirrasta poikkeavaan suuntaan. Nimittäin supistamme hieman myytävien lippujen määrää. Vuosien varrella Naamat on paisunut pikku hiljaa. Ja joskus elämään jäänyt 1000 henkeä ei aivan pidä paikkaansa, kun otetaan huomioon esimerkiksi festaria tekevät vapaaehtoiset, media, yhteistyökumppanit, koodiliput ja ja ja ja. Tontilla on väkeä ja Tuomisto natisee välillä liitoksissaan.

Edellisen koronavuoden festarin yksi selkeitä positiivisia asiakaspalautteita oli väljyys. Toki tuon koronavuoden 80% kapasiteetin toteuttaminen normaalioloissa vaatisi lipunhinnan huomattavaa nostoa ja tietenkin myös vastaavasti vielä suurempi osa jäisi Rannankyläntien päähän ruikuttamaan. Tiputamme kuitenkin lippumäärää sen verran, että koitamme pitää ihmismäärän kurissa. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 60 lippua vähemmän myyntiin"
.

Naamat juhlitaan Keski-Suomen Muuramessa 22.-24.7.
Tapahtuma on K-18.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Konsta Hietaselta uu... Mike Myers paljastaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova