Tuorein sisältö

Ruisrock vahvistui reilulla 30 artistilla - koko ohjelmisto julkistettu

12.05.2022 klo 21.31 | Luettu: 741 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruisrockin ohjelma on valmis.

Yli 30 esiintyjänimeä täydentävät kesän artistikattauksen. Kotimaisten huippuartistien joukossa ovat muiden ohella BESS, Vesta, pehmoaino, Nelli Matula ja Cyan Kicks, ja kansainvälisenä kiinnityksenä nähdään DJ-sensaatio Imanbek.

Ruisrock ja Brooklyn Pilsner esittelevät tänä vuonna uuden esiintymislavan, joka nousee Rantalavan viereiselle ravintola-alueelle. Brooklyn Takapiha -lava luo mukavat puitteet laajalle genrekattaukselle feministisestä rapistä iskelmään ja punkiin. Viikonlopun aikana lavalle nousevat Matriarkaatti, Pesso, Sofa, Pasa, Pambikallio, Pins.ku, Pekka Nisu, Punomo, Teini-Pää ja Marko Haavisto & Poutahaukat. Keikkojen lisäksi Brooklyn Takapihan bileistä vastaavat DJ-kollektiivit D.R.E.A.M., Tavastian Lauantaidisko sekä Paha Vaanii. DJ-settien yhteydessä tullaan näkemään yllätysvieraita.

"Tämän julkistuksen myötä voi ylpeänä todeta, että Ruisrockissa nähdään ensi kesän ajankohtaisin ja terävin kattaus artisteja juuri läpimurtonsa tehneistä megatähdistä vakiintuneisiin kestosuosikkeihin. Nyt esitellyn uuden lavan myötä onkin aivan mahtavaa paketoida Ruisrockin ohjelma ja todeta, että ensi heinäkuussa taas juhlitaan Ruissalossa", iloitsee Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Selaa Ruisrockin mittavaa ohjelmistoa täällä.

Ruisrock juhlitaan 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bruce Willisin tytär... Suomi ja The Rasmus ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova