Tuorein sisältö

Apulannan megakonsertissa pukukoodi

17.05.2022 klo 10.38 | Luettu: 821 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Apulannan oli tarkoitus esiintyä Helsingin Olympiastadionilla kesällä 2021. Keikka myytiin loppuun ennätysajassa.

Mutta, koronan johdosta keikka toteutuu vasta nyt. Apulannan A30-nimeä kantavan megakonsertin järjestelyjä on haastanut kaksi pitkää koronavuotta, mutta heinäkuun alussa yhtye pääsee viimein kipuamaan uransa suurimmalle lavalle.

Vaikka Apulanta on totuttu näkemään isoilla areenoilla ennenkin, on uusittu Olympiastadion kooltaan kuitenkin aivan omaa luokkaansa. A30-keikan massiivisella lavalla on lähes 550 neliötä screenipinta-alaa ja 22 metrin pituinen catwalk. Catwalkin pituus voi hämmentää, mutta sille on kuitenkin apulantamaiseen tyyliin harkittu tarkoitus.

A30-keikka tulee olemaan läpileikkaus yhtyeen ilmiömäisen uraan, lähtien 1990-luvun Heinolasta aina tähän päivään. Yhteisöllisyys on ollut bändille aina tärkeää ja siksi yhtye toivoo yleisön pukeutuvan Apulannan ikonisen logon väreihin - mustaan ja valkoiseen.

"Haluamme, että fanit tuntevat olevansa osa kokonaisuutta, olemme tekemässä tätä juhlaa yhdessä. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia kynnelle kykeneviä pukeutumaan logomme väreihin, sanoo laulaja-kitaristi Toni Wirtanen. Kuinka hienon näköistä tulee olemaan kun 45 000 ihmistä kreisibailaa mustavalkoisissa! Voi myös olla, että järjestämme "Paras Apulanta-puku -kilpailun".

"Sen lisäksi jaamme keikan jälkeen yleisölle koivunsiemeniä matkaan, jotka toivottavasti muistuttavat tästä konsertista vuosikymmenten ajan kauniiden pihapuiden muodossa. Olemme varanneet paikalle n. 150000 puun alkua, joten niitä riittää kaikille. Itse ajattelin istuttaa hienon pikkukoivikon Heinolan taloni pihaan, lisää Sipe Santapukki.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rammstein aloitti st... Ensi vuoden Pixar-el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova