Tuorein sisältö

Radio Rockin musakaupasta hittejä kuukausimaksulla

03.10.2008 klo 14.27 | Luettu: 4890 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Rock Store on avattu. Radio Rockin musakauppa tarjoaa miljoonia biisejä yhdellä kuukausimaksulla.

Radio Rock Store toimii osoitteessa store.radiorock.fi. Kyseessä on sekä perinteinen download-kauppa, että aivan uudenlainen subscription-toiminto. Alle kahden kympin kuukausimaksulla voit sekä kuunnella että ladata koneellesi tai useimpiin mp3-soittimiin musiikkia miljoonien biisien valikoimasta.

Radio Rockin Tilauspalvelu on musiikinlatauspalvelu, josta voit kuukausimaksua vastaan ladata rajattomasti musiikkia tietokoneellesi Radio Rock Storesta. Musiikkitiedostojen mukana toimitetaan käyttöoikeustiedosto joka antaa oikeuden toistaa Radio Rock tilauspalvelusta ostettua musiikkia tietokoneella ja siirtää musiikin yhteensopivaan kannettavaan mediasoittimeen 30 päivän ajan. Kuukausittainen maksu on uusittava tai musiikin toisto ei enää onnistu. Uusimalla maksun saa uuden käyttöoikeuden joka on voimassa 30 päivän ajan. Tilauspalvelun tuotteita ei voi polttaa CD-levylle.

Tilauspalveluun kuuluvat lähes kaikki seuraavien yhtiöiden artistit:
Universal, Sony BMG, Warner Music, Kråklund Records, Oy Motley Ltd, Tamsong Music, Violent Joyrney Records, Berghall, Viva Music, Firebox Records, Bullroser Records ja Bonnier Amigo.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Steven Seagal ja Kaa... Näytellyn Dragon Bal... >

Keskustelut (4 viestiä)

teemu

03.10.2008 klo 14.40

lähin eilen kokeileen tota. Aika kätevä toiminto. Jotenkin kivempi kuin olemassaolleet.
lainaa
hepoluoto

03.10.2008 klo 14.49

Vai että DRM-skeidasta pitäisi maksaa rahaa? Ei kiitos. Musiikki on siis hyödytöntä kun päättää erota palvelusta, tai viimeistään sitten kun Radio Rock lopettaa palvelimen ylläpidon. Kuulostaa tosi hyvältä.
lainaa
stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

03.10.2008 klo 23.27

hepoluoto kirjoitti:
Vai että DRM-skeidasta pitäisi maksaa rahaa? Ei kiitos. Musiikki on siis hyödytöntä kun päättää erota palvelusta, tai viimeistään sitten kun Radio Rock lopettaa palvelimen ylläpidon. Kuulostaa tosi hyvältä.

Siis ei tässä osteta musiikkia, vaan vuokrataan sitä aina 30 päiväksi kerrallaan, joten kovin pitkäkestoista menetystä ei voi palvelimien alasajosta tapahtua. Ei tuollaista subscription-palvelua voi mitenkään verrata tavalliseen "DRM-roskaan", sillä on täysin luonnollista että nuo vuokrabiisit on varustettu asianmukaisilla suojauksilla.

Selvää on, että kaikille tämä palvelu ei ole tarkoitettu. Hyvä kuitenkin, että sellainen on olemassa niille joita se kiinnostaa. On se ihmeellistä, että aina kun jossain vain mainitaankin sana DRM, niin heti on porukat barrikadeilla eivätkä vaivaudu edes kunnolla lukemaan mistä on kyse.

Ugh.
lainaa
cowabunga

Rekisteröitynyt 05.10.2008

05.10.2008 klo 17.35

Ihan hyvä idea tuo "vuokrauspalvelu". Tuo jotain vaihtelua tähän nettimusiikkikauppojen samanlaisuuteen. Kaikki ovat yksi yhteen samanlaisia. Ainoa huono juttu tuossa vuorkauspalvelussa, ettei kappaleita ole mahdollisuus kuunnella muissa laitteissa kuin pc:llä ja kyseistä kopiosuojaa tukevissa mediasoittimissa. Tosin ymmärrettävääkin, koska et osta kappaleeseen oikeuksia, vaan vuokraat sen. Joka tapauksessa parempaan suuntaan kuluttajan kannalta mennään, toivottavasti :/
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova