Tuorein sisältö

Mukana uusia sävyjä - Michael Monroe julkaisi uuden albumin

10.06.2022 klo 11.31 | Luettu: 1059 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Monroen uusi albumi "I Live Too Fast To Die Young" on julkaistu.

"Punk tulee aina kulkemaan osana musiikkiani, mutta nyt mukana on myös uusia sävyjä. Olemme mielestäni uudistaneet bändin soundia parhaalla mahdollisella tavalla. Olen aina halunnut säilyttää lapsenmielisen innostuksen ja uteliaisuuden asioihin. Tietysti voin välillä olla kyyninen ja sarkastinen, eikä minulla ole aina ollut paras tuuri, mutta kenellä sitten on? Minulla on monia asioita, joista voin olla iloinen. En vaadi paljoa ollakseni onnellinen. Sekin, että saan tehdä sitä mistä pidän eniten ja ansaita sillä elantoni, on lahja", toteaa Monroe.

Tulevan kesän ja syksyn ajan Monroe tulee keikkailemaan bändinsä kanssa ahkerasti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Lukuisten festarikeikkojen lisäksi kiertuelistauksessa on isoja keikkoja sekä Alice Cooperin että Guns N’ Rosesin lämmittelijänä.

Kesän ja syksyn keikat huipentuvat kesäkuussa 60-vuotta täyttävän rock-ikonin 60-vuotisjuhlakeikaaan Helsingin jäähallissa 23.syyskuuta.

Monroe esiintyy tänään yhtyeineen Kuopion Rock In The City -festivaalilla (klo 15). Ei olisi suuri ihme, jos Monroe nähtäisiin vierailijana illalla Alice Cooperin keikalla. Cooper Kuopion Rock In The City -festivaalin lauteilla klo 22.45.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nyt kävi pieni moka ... Manse Psych Festin n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova