Tuorein sisältö

Raisiolaisella uuden aallon suosikkibändin nokkamiehellä aivokasvain

07.10.2008 klo 09.14 | Luettu: 1939 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hymy-lehden ja bändin kotisivujen tietojen mukaan 80-luvun kotimaisen uuden aallon suosikkiyhtye SIG:n nokkamies Matti Inkisellä on todettu aivokasvain. 50-vuotias laulaja on kärsinyt parin kuukauden ajan voimakkaasta pahoinvoinnista ja päänsärystä. Tutkimukset paljastivat miehen kärsivän hyvälaatuisesta verisuoniperäisestä kasvaimesta hemangioblastoomasta.

SIG:n 30-vuotisjuhlakiertue on sujunut viime aikoina nihkeästi. Bändin kotisivuilta voi lukea keikkojen peruutusten alkaaneen syyskuun puolessa välissä, Matti Inkisen sairaslomasta on tiedotettu syyskuun 24. päivä.

Inkisen vaivoja arveltiin ensin ylirasitukseksi mutta lopulta todellinen syy saatiin selville. Musahommien lisäksi Inkinen työskentelee sosiaalialalla ja päivittää samalla mielisairaanhoitajan tutkintoaan nykyaikaiseksi ammattikorkeakoulutason sairaanhoitajaksi.

Inkinen leikataan kuluvan viikon aikana Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.

Raisiolainen SIG julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1980. Viimeisin kokopitkä nimeltään Suomalainen Pop-levy on vuodelta 2003. Bändin tunnetuimpia hittejä ovat mm. Tiina Menee Naimisiin, Vuosisadan Rakkaustarina, Sadan vuoden yksinäisyys ja Hyvää syntymäpäivää.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raajattomat naiset k... Suosikkinäyttelijä p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova