Tuorein sisältö

Squid Game jatkuu Netflixissä myös tosi-tv-kilpailuna

14.06.2022 klo 23.10 | Luettu: 814 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Squid Game saa toisen kauden, joka valmistuu vuoden 2023 lopussa tai vuoden 2024 alussa. Sarjassa seikkailee jatkossakin Gi-hun, joka 1. kaudella voitti kisan, jossa köyhät pelaavat lapsellisten pelien tappavia versioita rikkaiden huviksi. Gi-hun ei suosittele osallistumista kenellekään.

Tosi-tv-kilpailu Squid Game: The Challenge antaa kiinnostuneille mahdollisuuden. Tällä kertaa köyhät kilpailevat köyhienkin iloksi ja ilman kuolemanvaaraa, mutta tiedossa on yhä yllätyksiä ja vain yksi voi voittaa 4,56 miljoonan dollarin potin. Se on 10 kertaa enemmän tuohta kuin YouTube-persoonallisuus Mr. Beast tarjosi voittajalle omassa epävirallisessa versiossaan.

Toisaalta se on 10 kertaa vähemmän kuin Daniel Craig nettoaa yhdestä Netflixiä varten tehtävästä Veitset esiin -leffasta, joten kyllä rikkaita yhä naurattaa.

Englantia puhuvat voivat hakea osallistujiksi osoitteessa squidgamecasting.com. Muista lukea pienellä kirjoitetut kohdat, jottet vahingossa päädy siihen versioon, jota Craig vaivautuu katsomaan.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lana Condor ei anna ... Ilovaari kaksipäiväi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova