Tuorein sisältö

Henry Lee Lucas - sarjamurhaajan ohjaaja ja tähti tekevät leffan "kunniallisesta" murhaajasta

27.06.2022 klo 22.00 | Luettu: 448 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kauhuklassikko Henry Lee Lucas - sarjamurhaaja (Henry: Portrait of a Serial Killer, kuvassa) perustuu vain löyhästi tositarinaan Henry Lee Lucasista, mutta se on saanut kiitosta siitä, kuinka uskottavan kuvan se antaa psykopaatista.

Lähes 40 vuotta myöhemmin elokuvan ohjaaja John McNaughton ja Henryn näyttelijä Michael Rooker valmistelevat vaihtoehtoista tarinaa sarjamurhaajasta. Leffan nimi on Road Rage. Kyseessä on 70-luvun kostofantasioiden henkinen kertomus murhaajasta, joka Dexterin tavoin tappaa vain pahoja ihmisiä, mutta nimenomaan tahtoo tappaa.

Hahmon nimi on Stony ja hän huristelee rekalla. Hän aikoo palata kotiin maksamaan kalavelat lähdettyään 20 vuotta sitten. Rooker näyttelee häntä.

Samalta kuulostavia leffoja on nähty, mutta asianomaiset intoilevat, että tarina vie lajityypin uuteen suuntaan. Väitetysti Road Rage on häiriintynyt ja aikaansa edellä oleva kuvaus modernista amerikkalaisuudesta aivan kuten Henry oli.

Kehitteillä on myös jatko-osia ja videopeli, joka tarjoaa feministisen näkökulman sarjamurhailuun ja yhdistelee lajityyppejä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sinua on varoitettu,... Russell Crowe taiste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova