Tuorein sisältö

Julia Roberts ja George Clooney klassisessa romanttisessa komediassa: Ticket to Paradise -traileri

05.07.2022 klo 23.30 | Luettu: 955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Romanttiset komediat eivät ole kuolleet. Niitä tehdään yhä nuorille, viriileille henkilöille, ja useat ovat nousseet suureen suosioon suoratoistopalveluissa ja jopa luoneet uusia tähtiä. Lajityyppi ei kuitenkaan ole yhtä näkyvä osa kulttuuria kuin vuosina, joina Julia Roberts tähditti mm. elokuvia Pretty Woman, Notting Hill, Kuka sanoo tahdon ja Morsian karkuteillä.

Liikkeellä on väittämä, jonka mukaan Roberts ei ole tehnyt romanttista komediaa 20 vuoteen. Se on pientä liioittelua, mutta hän ei välttämättä ole esiintynyt perinteisen romanttisen komedian pääroolissa vähään aikaan George Clooneyn tasoisen hurmurin kanssa.

Ticket to Paradise kertoo eronneesta pariskunnasta, joka jatkaa nahistelua lomakohteessa, kun he yrittävät valvoa, ettei tytär toista heidän virheitään. Vanha suola alkaa janottaa, tai fanit kapinoivat.

Leffa suuntaa isolle kankaalle lokakuussa. Roberts ja Clooney ovat tehneet yhteistyötä lukuisia kertoja, ja molemmat olivat samaa mieltä siitä, että tähän he lähtevät vain toistensa kanssa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hiuka hianoo hei - i... Emily Blunt ja Chris... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova