Tuorein sisältö

Ruisrockissa juhli jokaisena päivänä 35 000 ihmistä - 'Juuri tätä varten Ruisrock on olemassa'

11.07.2022 klo 12.40 | Luettu: 679 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruisrock juhlittiin Ruissalossa 8.–10.7. kahden kesän tauon jälkeen.

Loppuunmyyty festivaali kokosi Ruissalon saareen viikonlopun aikana 105 000 festivaalivierasta - festivaali kokosi jokaisena päivänä Turun Ruissalon saareen 35 000 juhlijaa.

"Festarialuetta kiertäessä oli todella selvää, että Ruisrock oli sekä yleisölle että esiintyjille todella odotettu tapahtuma. Tarjosimme loputtoman määrän hetkessä kiinni olevia elämyksiä, ja juuri tätä varten Ruisrock on olemassa. Tästä on todella innostavaa lähteä suunnittelemaan ensi vuoden festivaalia", iloitsee Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Ja ne ulkomaan supernimet. Yleisön villinneen Major Lazerin TPS-paidat ja Martin Garrixin näyttävä lasershow nousivat puheenaiheiksi, kuten myös räp-sensaatio Megan Thee Stallionin järjestämät yhteisbileet Niittylavalla. Myös supertähti Playboi Carti lunasti kaikki yleisön artistille asettamat odotukset.

Myös kotimaiset artistit esittivät parastaan. Antti Tuiskun hengästyttävät koreografiat, Blind Channelin tuoreen albumin ensiesitys platinalevynjakoineen sekä lukuisat yllätys-featit ovat osoituksia Ruisrockin tärkeästä asemasta myös kotimaisten artistien silmissä.

Ohessa kuvia ja tunnelmia Ruissalon kansanjuhlasta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Thor: Love and Thund... Ilosaarirock juhlita... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova