Tuorein sisältö

Lue faktat Idols-semifinalisteista

10.10.2008 klo 00.05 | Luettu: 3185 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idolsin 12 semifinalistia on valittu. Tulevana sunnuntaina Idolsin tähtiluokka-jaksossa MTV3-kanavalla kello 20.00 tutustutaan heidän elämäänsä tarkemmin.

Idols-semifinalistit:
Jannike Sandström on 25-vuotias helsinkiläinen musiikinopiskelija (Sibelius Akatemia). Opinnot ovat loppusuoralla ja päivätyökseen hän opettaa yläasteella musiikkia.

22-vuotias Espoossa asuva Saana Liikanen opiskelee musiikkia Pop-jazz konservatoriossa.

24-vuotias Marika Tyyvi tulee Kauhavalta. Tanssia ja uintia harrastava nuori neito työskentelee musiikkileikkikoulunopettajana Lapuan musiikkiopistossa. Hän on opiskellut Kokkolan konservatoriossa.

26-vuotias Anna Puustjärvi on Outokummusta mutta asuu nyt Helsingissä. Salsaa ja kirkkovenesoutua harrastava ekonomi työskentelee yrityslaskuttaja teleoperaattorilla. Anna on opiskellut kauppatieteiden maisteriksi Turussa ja muutti puolitoista vuotta sitten Helsinkiin.

23-vuotias Linda Herranen asuu Vantaalla. Tanssimista ja laulamista harrastava nuori nainen opiskelee pop-jazz -konservatoriossa. Linda on naimisissa ja hänellä on 1,5-vuotias lapsi.

Jaana Leiniäinen on 16-vuotias tyttö Varkaudesta. Opiskelun suhteen meneillään on merkonomin opinnot.

Wellu Mastosalo on 28-vuotias rokkari Vammalasta. Miehen taiteilijanimi on Wellu Rowaltz. Helsinkiläisrokkari muutti kesällä Vammalaan tyttöystävänsä kanssa - haaveena muusikon ura.

Koop Arponen on 24-vuotias raksamies Pihlajavedeltä/Seinäjoelta. Koop muutti kuukausi sitten Suomeen mummonsa luo Pihlajavedelle. Hän on hollantilais-suomalaisen perheen poika, joka varttui Englannissa ja valmistuttuaan yliopistosta päätti muuttaa takaisin isänsä kotimaahan

18-vuotias Pete Parkkonen tulee Pihtiputaalta. Lukiolaispoika säveltää kovaa vauhtia omaa musiikkia.

24-vuotias Kalle Löfström tulee Helsingistä. Säveltäminen ja musisointi ovat rakkaimmat harrastukset. Kalle on henkeen vereen Guns'n Roses fani. Vahvaääninen rokkari on siviilissä yksityisyrittäjä, joka tekee huoneistoremontteja.

19-vuotias Daniel S. Diago asuu Kokkolassa. Nuorukainen opiskelee Vaasan ammattikorkeakoulussa bioanalytiikkaa. Daniel on kolumbialaisen perheen poika. Hän syntyi Ruotsissa ja varttui Espanjassa. Suomessa Daniel on asunut 4 vuotta.

Vesa Suonto on 24-vuotias ja asuu Vaasassa/Espoossa. Punttisali ja kuntourheilu ovat miehen lempiharrastuksia. Kauppatieteitä opiskeleva nuori mies suhtautuu intohimoisesti musiikkiin.

Lisätiedot ja kuvat osoitteesta www.mtv3.fi/idols

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Steven Spielberg ja ... AC/DC valitsi Pohjoi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova