Tuorein sisältö

Danny DeVito on Saatana aikuisanimaatiossa: Little Demon -traileri

02.08.2022 klo 21.45 | Luettu: 1016 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva aikuisten animaatiosarja Little Demon kertoo Saatanasta, hänen entisestä hoidostaan Laurasta ja heidän tyttärestään Chrissystä, joka on melko tavallinen teinityttö ja teknisessä mielessä antikristus. Saatanan äänenä toimii Danny DeVito, Chrissyä tulkitsee hänen tyttärensä Lucy DeVito ja äitinä vaikuttaa Aubrey Plaza.

Tiedossa on helvetillistä kuvastoa, kuten räjähtäviä päitä ja demoneita, joiden suolet roikkuvat pihalla. Amerikkalaiset toimittajat ovat kiinnostuneempia siitä, että sarjassa nähdään Lauran tissit. Niitä ei ole pikselöity. Sarjan luojiin lukeutuva Darcy Fowler selventää, että Laura on semmoinen anteeksipyytelemätön kovanaama, ettei häntä lähdetä pikselöimään! Tässä pitää ymmärtää, että sarja on kielletty kouluikäisiltä amerikkalaisilta, jotka näkevät todennäköisemmin roikkuvia suolia kuin tissit.

Traileri pelaa Rick and Morty -kortin, koska yksi sarjan tuottajista (mutta ei luojista) on Dan Harmon. Harmon loi Rick and Mortyn yhdessä Justin Roilandin kanssa. Allekirjoittaneen teorian mukaan Harmon on Roilandia kyvykkäämpi, mitä päästään pohtimaan, kun Harmonin luoma Krapopolis-animaatio alkaa tänä vuonna. Roiland on luonut Solar Opposites -animaation ilman Harmonia.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi jälleen ... Tanskalaisen rock-su... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

03.08.2022 klo 01.31 1 tykkää tästä

Suurin osa nykyanimaatiosta näyttää aivan bojackin ja rick&mortyn risteytykseltä, enkä oikein pidä kummastakaan tyylistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova