Tuorein sisältö

North of Hell paketoi festarikesää äärimmäisen raskaissa tunnelmissa

04.08.2022 klo 21.40 | Luettu: 314 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

North of Hell ensi viikolla Oulun Kuusisaaressa, lavalle nousevat mm. Opeth, Cradle of Filth, Cannibal Corpse, Hypocrisy, Napalm Death ja Rotting Christ.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma juhlitaan 12.–13.8.

"Onhan tämä ollut unelmien täyttymys saada tällainen kattaus Suomeen, ja kaiken kruununa lisäksi vielä omille festivaaleille. Kyllähän se onnistumisesta jotain kertoo, että asiakkaat lähestyvät tapahtumaa Euroopasta sekä Yhdysvalloista käsin kertoen, että ovat ostaneet lipun ja tarvitsisivat neuvoa majoitusten ja tapahtumaan saapumisen suhteen. Tätä salaa toivottiin ja se toive näyttää nyt toteutuvan", tapahtuman ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen iloitsee.

"Kysyntä on ollut sen verran suurta, että olemme laajentaneet aluetta takaaksemme paremman palveluiden toimivuuden sekä asiakkaiden viihtyvyyden. Haluamme, että tapahtuma toimii mahdollisimman hyvin asiakkaiden näkökulmasta. Jännitys on jo kova eikä oikein jaksaisi odottaa porttien aukeamista. Se on aina hyvä merkki onnistuneesta tapahtumasta", promoottori Kalle Keskinen toteaa.

North of Hell

Perjantai:
Cradle of Filth (UK), Cult of Luna (SE), Tesseract (UK), Leprous (NO), Turmion Kätilöt, Vader (PL), Rotten Sound, Khroma sekä Resolution 13

Lauantai:
Opeth (SE), Cannibal Corpse (US), Hypocrisy (SE), Napalm Death (UK), Rotting Christ (GR), Zeal & Ardor (CH/US), The Ocean (DE), Wolfheart, Norna (CH/SE), Dawn of Solace, Beneath My Feet (SE) sekä Chronoform

Liput tapahtumaan myy Tiketti ja Ticketmaster. Festivaali on K-18.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Joaquin Phoenixin Jo... Kolmas Nainen juhlii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova