Tuorein sisältö

Duudsonit auttavat operaatio pökäleen avulla

13.10.2008 klo 10.13 | Luettu: 4481 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Niin että mikä ihmeen Operaatio Pökäle? Duudsonit-hemmojen pökäle-systeemi kuuluu osana Operaatio Maa-hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa kerätään varoja ympäristönmuutoksen hillitsemiseksi ja Itämeren suojelemiseksi. Kampanjan tavoitteena on kerätä miljoona euroa kohteisiin Nepalissa, Madagaskarissa ja Itämeren suojeluun.

Duudsoneiden Nepalin biokaasu-uunit ovat yksi Operaatio Maan hankkeista. Biokaasu-uuneilla pyritään pelastamaan Nepalin metsiä ja samalla vähentämään kasvihuonepäästöjä.

"Jos joku olis tullu vuosi sitte sanomahan, että jossain päin maailmaa ihmisten elinoloja voiraan parantaa pelkällä paskalla mä olisin nauranu sen pihalle, juossu sen kiinni vetäny bokserit pään yli ja nauranu lisää! Mutta nyt kun sen on itte päässy omin silimin totiemaan, että asia on näin, niin pakkohan se on uskoa! Me ollaan Jukan kans yhtenä tiiminä, 69eyesin Jussin ja Jyrkin, sekä Erja Häkkisen ja Martti Syrjän ohella, mukana Nelosen tänä syksynä tulevassa, ohjelmassa/operaatiossa, nimeltään Operaatio Maa ja meirän kohteena on Nepali. Kaikkien tiimien yhteisenä tavoitteena on taistella ilmaston muutosta vastaan omissa kohteissaan".

Osallistu rahalahjoituksella osoitteessa www.operaatiomaa.fi.

operaatiopökäle.fi

.extremeduudsonit.com



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Brittiläinen indiero... Niko - Lentäjän Poja... >

Keskustelut (2 viestiä)

LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

13.10.2008 klo 12.11

Hyvä, että tällainen kamppanja laitettiin pystyyn. Itämeri nyt alkaa olla jo sen verran kuollut, että tiedä tuleeko tästä (tälläkään kertaa) mitään, Nepalia sietääkin jo ruveta auttamaan, että saa taas puut kasvamaan Himalajalla.

Emt.
lainaa
Koala

Rekisteröitynyt 21.06.2008

13.10.2008 klo 16.37

Aika naurettava nimi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova