Tuorein sisältö

Blockfest on cashless - vaatii festarivieraalta seuraavat toimenpiteet

16.08.2022 klo 13.02 | Luettu: 380 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen urbaanin musiikin festivaali Blockfest on ollut vuodesta 2017 lähtien täysin cashless.

Cashless tarkoittaa sitä, että festivaalialueella kaikki ostokset tehdään maksurannekkeella. Se on yksinkertaisuudessaan festivaaliranneke, joka sisältää erillisen maksusirun – käytät rannekettasi sisäänpääsyyn sekä kaikkeen alueella tapahtuvaan maksamiseen. Rannekkeen saat itsellesi vaihtamalla lipun rannekkeenvaihdossa. Mikäli lipputyyppiisi on kuulunut rannekkeen kotiinkuljetus, ranneke postitetaan 16.8. mennessä.

Luo cashless-tili rannekkeellesi tästä.

Toimi näin:
1. Luo tili sähköpostiosoitteellasi.

2. Lue sivuilla oleva ohjeistus ja lisää pääsylippusi tilille. Voit tehdä sen lipun sarjanumeron avulla, joka löytyy pääsylipun viiva- tai QR-koodin vierestä, tai rannekkeesta löytyvällä 6-merkkisellä koodilla.

Done! Nyt voit ladata rahaa festareita varten.

Rahat palautuvat tilille automaattisesti festivaalin jälkeen, mikäli olet ladannut cashless-tilillesi rahaa verkossa. Jos latasit maksurannekkeesi jollain tapahtuma-alueen latauspisteistä, voit pyytää käyttämättä jääneen rahan palautusta oman cashless-tilin kautta 4.9. asti. Rahanpalautuksesta peritään yhden (1) euron transaktiomaksu.

Kortilla maksaessasi sinun on myös mahdollista kytkeä päälle automaattinen lataus, joka tarkoittaa sitä, että mikäli saldosi loppuu kesken ostotapahtuman.

Verkkolatauksen lisäksi festarialueella sijaitsee maksurannekkeiden latauspisteitä, joissa maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uskomaton Knotfest, ... Ensimmäinen artisti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova