Tuorein sisältö

Ankka kelpaa kansalle

27.07.2007 klo 12.54 | Luettu: 1321 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikon kuluttua juhlittavan Ankkarockin liput myyvät ennätystahtiin. Lippuja voi ostaa myös tekstiviestillä. Ankkarock aloitti runsas viikko sitten ensimmäisenä suomalaisena festivaalina tekstiviesti-lippujen myynnin. Jo nyt uusi vaihtoehto on kerännyt suuren suosion ja myynti kiihtyy päivä päivältä.

Hollantilaisen The Gatheringin pitkäaikaisen vokalistin Anneke van Giersbergen ilmoitettua jättävänsä yhtyeen Ankkarockin keikan jälkeen, ulkomaille myytävien lippujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Korsoon tuleekin sankoin joukoin The Gathering -faneja aina Etelä-Amerikkaa ja Aasiaa myöten katsomaan yhtyeen historiallista viimeistä esiintymistä nykyisessä kokoonpanossaan. The Gathering soittaa Ankkarockin Puistolavalla lauantai-illan päätteeksi klo 21.15.

Ankkarockin kahden päivän lippu maksaa 65 euroa, päivästä selviää 40 eurolla.

Kännykkälipun voi hankkia Tiketin verkkosivujen kautta osoitteessa www.tiketti.fi ja liput maksetaan e-maksuna (Nordean, Okon, Sammon tai Säästöpankkien verkkomaksulla tai Visan ja Masercardin luottokortilla). Lippu lähetetään matkapuhelimeen heti maksusuorituksen jälkeen kuvaviestinä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Foo Fighters ilmoitt... Poliisi lopetti r&b-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova