Tuorein sisältö

Ukrainan suosituimman rock-yhtyeen Helsingin keikka saa jatkoa lisäkonsertilla

18.08.2022 klo 09.20 | Luettu: 353 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ukrainan suosituin rock-bändi nähdään Helsingin Kulttuuritalolla kahdesti syyskuussa.

Lipunmyynti Ukrainan suosituimman rock-yhtyeen, Okean Elzyn, Helsingin-konserttiin 13.9. on käynyt niin vauhdikkaana, että yhtyeelle on päätetty järjestää myös toinen konsertti Kulttuuritaloon.

Okean Elzy esiintyy näin ollen Helsingissä sekä maanantaina 12.9. että tiistaina 13. syyskuuta osana ympäri Euroopan nähtävää "Apua Ukrainaan" -kiertuettaan. Konserttien liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Okean Elzy on valittu useana vuonna Ukrainan parhaaksi yhtyeeksi. Yhtye on tullut tunnetuksi myös kantaaottavasta toiminnastaan. Okean Elzy vastustaa Venäjän hyökkäyssotaa, ja jo 2010-luvulla se mm. osallistui näkyvästi Ukrainan vallastasyöstetyn presidentin Janukovitshin vastaisiin mielenosoituksiin esiintymällä häntä vastustavissa konserteissa. Nyt Suomeen saapuessaan yhtye luovuttaa huomattavan osan esiintymispalkkiostaan Ukrainan sodan uhrien hyväksi.

Okean Elzy on tehnyt lukuisia hyväntekeväisyyskonsertteja ja on julkaissut hiljattain kaksi Ukrainan itsenäisyyttä korostavaa kappaletta: Joe Cockerin tunnetuksi tekemän You Are So Beautiful ja ukrainankielisen Misto Mariji -nimisen laulun Mariupolin kaupungin kunniaksi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kaamean Pyllypojan o... Nyt on edullinen mah... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova