Tuorein sisältö

Mikä saisi Burtonin ja Deppin yhteistyön tuntumaan yllätykseltä?

14.10.2008 klo 09.09 | Luettu: 3474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Burtonin näköinen Depp.
Tim Burton ja Johnny Depp rakastavat Disneytä, Disney rakastaa Burtonia ja Deppiä ja Depp ja Burton tunnetusti rakastavat toisiaankin. Burton on lupautunut ohjaamaan Disney-animaatiot Liisa Ihmemaassa ja Frankenweenie. Depp löi M. Hiiren kanssa lukkoon kolmen rainan diilin: Depp näyttelee Hullua hatuntekijää Burtonin Ihmemaassa (liikkeidenkaappauksen avustuksella), Yksinäisen Ratsastajan kätyriä Tontoa ja neljännen kerran Jack Sparrowia uudessa Pirates of the Carribbean -elokuvassa.

Cinemablendin arvossa pitämä juorukello kertoo, että Disney harkitsee, josko Burton olisi oikea mies ohjaamaan Deppiä myös kapteeni Sparrowina.

Sekään ei vielä ole poissuljettua, että alkuperäisen Pirates of the Caribbean -trilogian ohjaaja Gore Verbinski palaisi ruoriin. Verbinski puuhastelee tällä hetkellä animaation Rango ja hittipelin Bioshock elokuvaversion parissa.

Juorukello supattaa myös, että Geoffrey Rush olisi palailemassa kapteeni Barbossaksi ja että eräs uusista hahmoista saattaa olla Jack Sparrowin veli. Koomikot Sacha Baron Cohen ja Russell Brand ovat mahdollista velimateriaalia.

Lähde: Cinemablend

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Takashi Miike on ede... Lordin kommentit uud... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.10.2008 klo 09.45

Rääh... mikähän pakko Liisa Ihmemaassakin nyt on tehdä uudelleen. No, Burton sopii kyllä pestiin, mutta kuitenkin.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

14.10.2008 klo 10.03

No jaa, on se liisa ihmemaassa jo nähty... Myös ''kauhuversiona'' (tietänette sen pelin ja taisi marilyn manson jonkin phanthasmagoria-nimisen leffan tehdä siitä).... Mutta toisaalta sitä rakastaa burtonin suurealismia, joten ei tästä huonoa voi tulla.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.10.2008 klo 12.41

Juuri tuossa Bioshockia pelatessani tulin pohtineeksi, että siitäpä voisi syntyä pelileffa, jonka minäkin voisin mennä katsomaan.

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova