Tuorein sisältö

Terminator: Sarah Connorin aikakirjat Subbarilla

14.10.2008 klo 11.25 | Luettu: 6964 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Terminator-elokuvien saagaa jatkava amerikkalainen action/scifi-uutuus Terminator: Sarah Connorin aikakirjat (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) alkaa Subilla maanantaina 10. marraskuuta. Warnerin tuottama uutuussarja sijoittuu James Cameronin ohjaaman Terminator 2 - Tuomiopäivä jälkeiseen aikaan.

Terminator-saagassa on kyse ihmisten ja tietokoneiden välisestä sodasta. Tavallisesta amerikkalaisnaisesta, yksinhuoltajaäiti Sarah Connorista (Lena Headey) on tullut kivenkova taistelija, joka päätehtävä on suojella lastaan, nyt 16-vuotiasta Johnia (Thomas Dekker), tulevaisuudesta lähetettyjen vihamielisten kyborgien hyökkäyksiltä. Johnista on tuleva ihmiskunnan pelastaja - ja sen tekoälyvalta, Skynet, haluaa estää hinnalla millä hyvänsä.

Uutuussarja alkaa tilanteesta, jossa Sarah Connor ja John ovat asettuneet amerikkalaiseen pikkukaupunkiin ja yrittävät elää hetken ns. tavallista elämää. Äiti seurustelee ja poika käy paikallista koulua. John ei vielä tiedä, että hänen kohtalonsa on kasvaa ihmiskunnan pelastajaksi, ja että hänet yritetään tappaa sen takia.

Sarjan päärooleissa nähdään Lena Headey, Summer Glau, Richard T. Jones ja Thomas Dekker. Sarjan toisella kaudella näyttelijäkaartiin liittyy Garbage- yhtyeen laulajana tunnettu Shirley Manson. Sarjassa näyttelee myös Beverly Hills, 90210 -hitistä tuttu Brian Austin Green.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordin kommentit uud... Hulluja mainosmiehiä... >

Keskustelut (4 viestiä)

TaiZuuni

Rekisteröitynyt 01.06.2007

14.10.2008 klo 13.01

Joku varmaan katsellut jo tätä, joten onko katselemisen arvoinen?
lainaa
asdf

14.10.2008 klo 14.23

Paljon parempi mitä odotin. Ensimmäinen kausi on ainakin kattomisen arvonen.
lainaa
Miley

13.01.2009 klo 17.04

Liian hyvä !
lainaa
ARP

09.02.2020 klo 13.14

Parempi kuin Game of thronesin 8 kausi (tässä sympaattisella Lenalla on paljon enemmän näyteltävää). Yksi kaikkien aikojen lempi sarjoistani!
Ihmettelen, miksi tämä on Suomessa niin ali-arvostettu sarja.
Pidän tästä paljon enemmän, kuin yhdestäkään Terminaattori elokuvasta (toisena tulee Terminaattori 2 Tuomionpäivä).
Näyttelijät ovat loistavia, tarina on hieno, ainoa miinus: lopetettiin 2 kauden jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova