Tuorein sisältö

She-Hulk: Attorney at Law 1-2: moni inhoaa vihreitä kuulia vedettyään liikaa kerralla

25.08.2022 klo 21.30 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Superhuman Law


Sarja tähtää 25 minuuttiin, joten lämmittelyn jälkeen puhun 2 jaksosta kerralla.

Pelkään sarjaa niin, että naputtelen ympäristöäni tyyliin "älä tule paha kakku", mutta ei ole tarvetta selitellä "sontaa kullaksi" vielä. Sarja kommentoi Marvel-juttuja mukavan kepeästi. Sarja tukee universumia enemmän kuin satunnaiset maailmanpelastelut.

Jadejätti She-Hulk hyväksyy pitkin hampain sankarinimensä ja siirtyy lakifirmaan, jossa vihreys on etu eikä häiriö. The Incredible Hulkin roisto on ensimmäinen asiakas. Ei ole nerokasta vitsailla Hulkin vaihtuneesta näyttelijästä, mutta tyylin huomioiden vitsi on viritetty näpsäkästi, joten hörähdin.

She-Hulk myydään introverttina, joka ei osaa innostua siitä, että häntä juhlitaan sankarina ja oikeana henkilönä uudenlaiseen työpaikkaan: asiat eivät tapahdu hänen ehdoillaan. Selvästikin hän tulee ottamaan ne omakseen. Täten se toimii, ettei hän tässä vaiheessa muutu jätiksi, ellei käsketä. Viimeksi hän ei vaikuttanut järin isolta Hulkista johtuen, joten hänen ja tavallisten ihmisten kokoerossa on kutkuttavuutta, jota sopii pantata ja lypsää ihan jo asiattomienkin katsojien tarpeita ajatellen.

Koe taas lopputekstit. She-Hulk on vielä pari sekuntia vahva; arkisesti kuin remontti-reiska. Oi, niin sisällökästä. 'Cause you make me feel! You make me feel! You make me like a natural something! (What ever!)


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Shazam 2 lykkääntyy ... Oletko valmis hard r... >

Keskustelut (4 viestiä)

panu

25.08.2022 klo 21.59 76 tykkää tästä

Ei sentään vielä kikkeleihin asti päästy, mutta kuuliin/kulkusiin kuitenkin.
lainaa
Gunnar

25.08.2022 klo 22.16 73 tykkää tästä

panu kirjoitti:
Ei sentään vielä kikkeleihin asti päästy, mutta kuuliin/kulkusiin kuitenkin.


Eiköhän niihin päästä seuraavassa "arvostelussa". Peltonenkin innoissaan, kun pääsee puhumaan siitä mikä todella kiinnostaa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.08.2022 klo 11.48

Keskimääräinen She-Hulk-fani on vuoristokiipeilevä Chad, joka reisilihasta suudellessaan kokee pullistuvan suonen lupaukseksi vain timmin Fionan kosteasta luolasta; keskimääräinen She-Hulk-vihaaja on projisoiva raivospede, joka huhunkin vahvasta naisesta kuultuaan ajautuu Superbad-psykoosiin ja ryhtyy piirtelemään peniksiä kaikkialle.
lainaa
RandomSwinger

26.08.2022 klo 17.25

Erittäin suurella todennäköisyydellä ns. giantess fetissiin miieltyneet eivät suinkaan ole chad alfoja, vaan nimenomaan hieman pillunsaannissa paitsioon jääneitä kynäniskoja. Kuitenkin sellaisia, jotka eivät ehkä vielä ole totaalisesti menettäneet toivoaan oikeasta rakkaudesta ja incelpäissään ruvennut levittämään ylilaudalla tai muilla internetin tunkiolla yltiöpäistä misogyniaa.

Uskoisin, että ”She-Hulkin vihaajat” enemmänkin ottavat kantaa tiettyihin yhteiskunnallisiin ja poliittiisiin viesteihin mitä tämän tyyppisillä tuotannoilla pyritään ajamaan. Siinä mielessä veistelemäsi kommentti oli joko äärimmäisen hätäinen yleistys, tai humalapäissään raapusteltu trolli.

Itse arvioista sen verran, että älä ehkä liikaa anna oman perversioidesi vaikuttaa käsillä olvevan tuotoksen kokonaisarvosanaan. Tässä tapauksessa pyri näkemään siis "sarja" She-Hulkin takana ja arvioi se sellaisena kuin se on.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova