Tuorein sisältö

Miten artisti pääsee kokemaan yleisön joukosta oman keikkansa - Anssi Kela koki kyseisen ihmeen!

30.08.2022 klo 12.05 | Luettu: 942 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kelan 50-vuotisjuhlinta tuotti Anssille ainakin kaksi ainutlaatuista lahjaa - Star Wars -robotin ja uskomattoman keikkakokemuksen.

Anssi ihmettelee bändinsä järjestämää ylläriä someviestissä - tätä mies ei unohda koskaan. Anssi pääsi todistamaan "omaa" keikkaansa katsomosta käsin!

"Minulla on nimittäin ollut mahdoton unelma: haluaisin joskus päästä näkemään ja kokemaan Anssi Kelan keikan yleisön joukosta. En tietenkään pysty olemaan samaan aikaan lavalla ja katsomossa, joten haaveeni toteutumisessa on fysiikan lakien määrittelemiä esteitä.

Juhlissa pääsin kuitenkin hyvin lähelle. Bändini oli järjestänyt niin, että he soittivat biisejäni vierailevien solistien voimin. Niin vain pääsin nautiskelemaan salin puolelta, kun Janna, Olavi Uusivirta, Jukka Poika, Ilkka Alanko ja Mikko Kuustonen kävivät esiintymässä.

Janna lauloi Millan täysin suvereenisti, oli mahtavaa kuulla hänen ääntään tavallista rokkaavammassa kontekstissa. Olavin Puistossa oli uutta kiihkeyttä. Jukan Levoton tyttö oli puolestaan superhauska artistin pomppiessa ympäri lavaa. Ilin 1972 oli suorastaan maaninen, kun hän huusi biisiä normaalia äänialaansa korkeammalta. Mikon esittämänä Nummelassa oli koskettavia tasoja, kun hän lauloi faijan bändistä — johon siis aikanaan itse kuului.

Sovitukset olivat täysin samoja kuin omilla keikoillani, kaikki solistit tekivät biiseille upeasti kunniaa. En etukäteen tiennyt kenestäkään — miten hieno yllätys"
.

"Eikä sovi unohtaa Tommi Viksteniä, joka soitti lavalla minun kitaraosuuteni — minun kitaroillani. Siinä mielessä Anssi Kela -keikan mallinnus ehkä onnahti, etten usko omien kitarajuttujeni koskaan kuulostaneen niin hyvältä kuin Tommin soittamana. Oli myös hieno bonus saada todistaa Tommi tykittämässä Eddie Van Halen -kitaralla".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikate-historiikki ... Beverly Hills kyttä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 20.36

voi kun nostalgisia muistoja herättää etenki anssi jkelan ensimmäiset soolovuodet.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova