Tuorein sisältö

The Sandman 1-7: kainalopieruja, vuvuzelan soittoa

30.08.2022 klo 21.00 | Luettu: 1193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
The Doll's House


Muiden ansioiden ohella 6. jakso antoi ymmärtää, että Nukkumatti oli hupaisan ylidramaattinen jaksojen 1-5 aikana. Ainoa vastalauseeni oli "mitäs nyt", eikä 7. jakso vastaa. Suunta on avoinna, eikä jakso seiso omilla jaloillaan edellisten tavoin.

Uusi normaalin oloinen tyttö haastavassa elämäntilanteessa etsii sukulaisia. Yliluonnolliset tyypit väittävät häntä tärkeäksi, mutta eikö edellinen jakso purkanut jännitteitä liittyen siihen, miten vakavasti heidän sirinänsä otetaan? Nukkumatti itse jyrisi kaverille, etteivät heidän kaltaisensa voi olla ystäviä, mutta sitten hän hihitteli, että sori siitä.

Yksityiskohtia. Himo ja Epätoivo (Cristal Snow ja keskimääräinen suomalainen nainen) juonivat, koska he uskovat edustavansa juttuja, joista Nukkumatti unien valtiaana tarjoaa vain kaikuja. Samaan aikaan sketsimäisten sarjamurhaajien kerho fanittaa silmätöntä painajaista. Se painajainen tahtoo sen tytön. Se tyttö majoittuu satunnaisen sirkusväen seuraan. Jatkuu ensi kerralla!

Että, jotta: anteeksi mitä? Myönnän kai säälipisteitä outojen sivuhahmojen määrästä. Luonnollisesti yksi on PlayStation 2:n pomppupelin kurpitsahirviö.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Progemetallin superk... Happoradion konsertt... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.08.2022 klo 21.06 1 tykkää tästä

PlayStation 2:n pomppupelin kurpitsahirviö, jonka äänenä on Mark Hamill! Useimmat näistä jaksoistahan mukailevat tiettyä sarjakuvalehden numerokokonaisuutta, siksi yhteenkudonta vähän pomppii, vaikka taustajuoni onkin olemassa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova