Tuorein sisältö

The Fighter vaarassa, Mark Wahlbergia masentaa

15.10.2008 klo 11.11 | Luettu: 2266 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tämän viikon perjantaista alkaen Max Paynena nähtävä Mark Wahlberg kuulostaa masentuneelta puhuessaan tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Wahlberg kertoo treenanneensa jo kaksi vuotta ollakseen timmissä kunnossa Darren Aronofskyn nyrkkeilydraamaa The Fighter varten. The Fighter on päällimmäisenä Wahlbergin mielessä, vaikka hän on näytellyt jo neljässä elokuvassa odotellessaan. Wahlberg treenaa yhä, vaikkei ole varma, kuvataanko The Fighteria lainkaan. Elokuvastudio on näyttänyt vihdoinkin vihreää valoa, mutta Wahlbergin mukaan useampikin ongelma on ratkaisematta. Wahlberg on valmis jatkamaan treenejä, jos hän niiden myötä näyttäisi elokuvassa aidolta maailmanluokan nyrkkeilijältä, miltä kaikki kollegat eivät hänen mukaansa ole näyttäneet.

The Fighter on toinen puoli Aronofskyn kaksoisurakasta, jonka ensimmäinen puoli The Wrestler on valmistunut ja jonka tähdelle Mickey Rourkelle povataan Oscar-ehdokkuutta. Yksi Wahlbergin mainitsemista ongelmista saattaa olla se, että Aronofsky on hiljattain palkattu ohjaamaan uusi (ison rahan) RoboCop, ja toinen se, että Brad Pitt on huhun mukaan jättänyt The Fighterin. Pittin oli tarkoitus näytellä Wahlbergin hahmon veljeä ja valmentajaa.

Wahlbergin elokuville The Departed ja Italian Job ainakin yritetään kehittää jatkoa, mutta Wahlberg ei tiedä mistään mitään.

Lähde: ComingSoon.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helsinkiin ensi kesä... Saw V -mainoksia kak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova