Tuorein sisältö

John Cena ja Zac Efron tähdittävät "tosinuijan" Peter Farrellyn komediaa

09.09.2022 klo 22.45 | Luettu: 833 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja Peter Farrellyn soolouran aloittanut Green Book palkittiin vuoden parhaan elokuvan Oscarilla. "Entisen Farrellyn veljeksen" seuraava työ on The Greatest Beer Run Ever, joka debytoi tässä kuussa. Se kertoo tositarinan Zac Efronin näyttelemästä miehestä, joka päättää toimittaa kaljaa Vietnamin sotaan päätyneille kavereilleen.

Farrelly valmistelee korkean ikärajan komediaa nimeltä Ricky Stanicky. Hänen mielestään se muistuttaa leffoja, joita hän teki veljensä kanssa (mm. Nuija ja tosinuija). Hänen mukaansa Sekaisin Marista (There's Something About Mary) on vilpitön rakkaustarina ja Ricky Stanicky on jotakin muuta samassa hengessä.

Tarinan sisäisessä maailmassa "Ricky Stanicky" on fiktiivinen hahmo, johon ukkomiehet viittaavat, kun heidän on selitettävä jotakin vaimoilleen. Kun vaimot tahtovat tavata Rickyn, miehenpuolikkaat päättävät palkata näyttelijän. Vaimot ihastuvat näyttelijään, joten Rickystä ei päästä eroon.

Jos kaikki menee hyvin, Rickyä näyttelee John Cena ja mukana on myös Efron. Farrelly painottaa, että neuvottelut ovat kesken, mutta kuvausten on määrä alkaa tammikuussa, joten olisi erikoista, jos neuvottelut kaatuisivat.

Kukaan ei ole täyttänyt yhtä paljon sairaiden lasten toiveita Make-A-Wish-järjestössä kuin Cena. Sellaisen velikullan Farrelly tahtoo Rickyksi. Farrelly myös pitää Cenan The Peacemaker -sarjasta (kuvassa).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Olavi Uusivirralta u... Disneyn Pieni merenn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova