Tuorein sisältö

Suomalainen tuottajanimi mukana 12 Grammy-pystiä ansainneen jenkkiartistin uudella albumilla

10.09.2022 klo 19.55 | Luettu: 644 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltalaisartisti John Legend julkaisi perjantaina kahdeksannen studioalbuminsa "Legend". Legend on tuottanut albumin yhdessä Ryan Tedderin kanssa.

Kokonaisuudella on mukana myös suomalaista lahjakkuutta Grammy-palkitun suomalaistuottaja Jonas W. Karlssonin tuottamalla Fate-kappaleella, jota hän on ollut myös kirjoittamassa. Karlsson ja Legend ovat aiemmin tehneet yhteistyötä, joka johti Grammy-palkinnon voittoon.

"Kirjoitin Johnin kanssa ensimmäistä kertaa vuonna 2019. Silloin päätyi U Move, I Move -niminen biisi Bigger Love -albumille, joka voitti Vuoden r&b Grammyn 2020. Ollaan kirjoitettu yhdessä useita biisejä, joista Fate on mukana Johnin uudella LEGEND-albumilla".

Albumilla on mukana monia tähtinimiä kuten Rick Ross, Muni Long, Jazmine Sullivan, Jada Kingdom, Rapsody, Ledisi, Jhene Aiko sekä Ty Dolla $ign. John Legend teki viime syksynä uuden levytyssopimuksen ja siirtyi Republic Records -levymerkille. Uuden aikakauden myötä hän kertoi valmistelevansa uutta musiikkia.

Pori Jazzeilla heinäkuussa yleisön valloittanut John julkaisi elokuussa viimeisimmän singlensä All She Wanna Do. Kappaleella vierailee jenkkiartisti Saweetie.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Antti Tuiskun Bailan... Australialainen räyh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova