Tuorein sisältö

Kotimainen power metal -ryhmä versioi Pokémonia - hitti vai huti?

22.09.2022 klo 14.44 | Luettu: 462 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Japanilaisesta animesta ja mangasta vaikutteensa ammentava kotimainen power metal -yhtye Everfrost julkaisee marraskuun lopussa tunnetuista anime-tunnussävelmistä koostuvan "Frostbites"-cover-EP:n.

Nyt julkaistava kakkossingle on Pokémonin ensimmäisestä tuotantokaudesta tuttu Gotta Catch ‘Em All, joka oli bändille itsestään selvä valinta tulevalle pienjulkaisuille.

Kappale on samalla myös toiseksi viimeinen Everfrost-biisi, jolla kuullaan ex-laulaja Mikael Saloa yhdessä Yannis Papadopoulosista (Beast in Black), Bini Silvennoisesta (Blame Me!) ja Sara Vanhamäestä (ex-Strömmer) (Shereign, ex-Fear of Domination) koostuvan kuoron kanssa.

"Lapsuutemme viikonloppu- ja arkiaamut eivät olisi olleet samanlaisia ilman tätä erinomaista ja eteenpäin katsovaa kappaletta. Pokémon on ollut tavalla tai toisella osa meidän jokaisen elämää: Jope halusi muodostaa parhaan mahdollisen tiimin Red/Blue-peleissä, Benjille sarja taas antoi iloa kouluun, Jooselle se avasi portit videopelien maailmaan ja Samuli sanoo Pokémonin olleen hänen koko lapsuutensa. Ja tulihan noita kortteja itsekin kerättyä ja pelattua. Sen lisäksi, että biisi on mieletön bängeri, sen viesti parhaansa tekemisestä kantaa luihin ja ytimiin. Meidän versiomme pysyy uskollisena alkuperäiselle käyttäen kuitenkin suomalaisen power metalin voimaa tarkoituksenamme tarjota ikimuistoinen nostalgiatrippi", todetaan bändin suunnalta.
(Kuva: Tapio Ranta-aho)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dave Bautista koputt... Vesala jää vuosien m... >

Keskustelut (1 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

22.09.2022 klo 19.57 1 tykkää tästä

Ainahan tämä legenda toimii. Hitti!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova