Tuorein sisältö

Hitti vai huti, Suomen kansallistango chileläis-turkulaisen metallikitaristin versioimana!

23.09.2022 klo 09.03 | Luettu: 260 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Unto Monosen säveltämä ja sanoittama Satumaa on niin sinivalkoinen laulu, että viisua voi kutsua jopa Suomen kansallistangoksi.

Milta kuulostaa Satumaa metallikitaristin versiona? Vieläpä chileläis-turkulaisena tuotoksena!

Kitaravirtuoosi Erick Avila yhtyeineen näyttää mallia.

Turussa asusteleva chileläiskitaristi, säveltäjä sekä tuottaja Erick Avila julkaisee aktiiviesti uutta musiikkia ja multilahjakkuuden nimeä kantavalta yhtyeeltä on kuultu tänä vuonna niin espanjan- kuin englanninkielisiä singlejä - Hoy Bailo un Tango Gris sekä viimeisin sinkku From The End of the World.

Nyt vuorossa on suomen kieli, ja kappaleeksi valikoitui legendaarinen tango Satumaa. Lopputuloksessa tangon kuuma intohimo on viety tyylikkäästi modernin metallifiltterin läpi.

"Olen työskennellyt musiikkibisneksessä jo yli 20 vuotta ja päässyt jakamaan lavoja muun muassa Nightwishin, Paul Gilbertin, Blind Guardianin, Epican ja Rhapsodyn kanssa – sekä Six Magics -yhtyeeni kanssa että sooloartistina. Vuonna 2016 otin suuren loikan urallani, kun päätin alkaa keskittyä latinalaisamerikkalaisten rytmien ja metallin sekoittamiseen. Tämän seurauksena syntyi toinen soololevyni Origen, jonka promokierros toi minut Suomeen ja Turkuun, jonne päädyin lopulta asumaan. Kasasin ympärilleni uuden bändin osaavista suomalaismuusikoista ja loppu on historiaa", Eric toteaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Italialaiset ryöstäv... Skotlantilainen synt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova