Tuorein sisältö

Hugh Jackman palaa Wolverineksi Deadpool 3:ssa

28.09.2022 klo 01.10 | Luettu: 681 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ryan Reynoldsin tähdittämä Deadpool-saaga kertoo karkeasti sanoen siitä, kuinka Reynolds / Deadpool tekisi kyseisiä leffoja mieluummin Hugh Jackmanin kanssa. Asiaan viitattiin ensimmäisessä osassa. Asia ei edennyt, joten jatko-osa varasti juonen Logan-elokuvalta, joka Jackmanin mukaan oli täydellinen päätös hänen uralleen Wolverinena. Reynoldsin ideat ovat loppu.


Mutta kuten video paljastaa, Jackman on sittenkin valmis palaamaan rooliin. Video myös kertoo, että Deadpool 3 valmistuu 6. syyskuuta 2024.

Asiasta on vitsailtu pitkään. Voiko videoon luottaa? Hollywoodin isojen uutissivujen mukaan voi, joten ulkoistetaan vastuu niille.

Reynoldsin Deadpool ja Jackmanin Wolverine kohtasivat jo elokuvassa X-Men Origins: Wolverine, mutta leffan tulkinta Deadpoolista ei ollut aivan sitä, mitä Reynoldsilla oli mielessä.

X-Men-elokuvien jatkumo on hyvin sekava, mutta nyt käynnissä on Marvelin multiversumitarina, joten kaikki on mahdollista. Deadpool 3 sijoittuu vahvistetusti siihen universumiin, jonka aloitti Iron Man, mutta Deadpool 3 luonnollisesti voi aloittaa muista universumeista ja/tai vierailla niissä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaasa Festival Night... The Rasmus perjantai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova