Tuorein sisältö

SIG-yhtyeen laulajan pää täynnä niittejä ja klemmareita, sairaalasta kotiin maanantaina

17.10.2008 klo 17.37 | Luettu: 2456 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikko sitten aivokasvaimen vuoksi leikattu SIG-yhtyeen Matti Inkinen "vapautuu" kotihoitoon (v2.fi-uutinen). Mies kertoo SIG-yhtyeen kotisivuilla homman olevan siinä mallissa, että kotiinlähdölle on lupa saatu.

"Nyt on sairaalan moottorirata mallillaan ja minun on lupa mennä kotiin. Olen jo kärsimätön koti-ikävässäni. Hoito on arkista ja asiallista. Lääkityksessä tulee kortisonin taso pikku hiljaa normalisoida leikkauksen elefanttiannoksesta.

Pääni on niin leikkauksen niittejä ja klemmareita täynnä, että ne otetaan vasta maanantaina pois. Voisihan ne kiireemmälläkin.. Kake Randelinkin laulaa iskelmässään "kop kop avaa hakas". Niitä hakasia riittää nyt pollaan. Maanantaina alkaa kotisiesta. Varmaan ystäviini ja kavereihini saan lisää aikaa...".

SIG:n kotisivuilla Inkisen sairauden taustat kerrataan mutkattomasti:

- Teinipopparin pidempiaikaiset sairaalakeikat alkoivat jo 4 viikkoa sitten Inkisen hakeutuessa hoitoon SIG:n Viking Isabella -esiintymisen jälkeen. Valtaisa rutistus la(i)valla vei miehen kaiken energian. Useiden sairaalakäyntien ja tutkimusten jälkeen selvisi viimein myös sairauden syy eli aivokasvain, mikä leikattiin vajaa viikko sitten (torstaina).

www.sigpop.net


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Australiassa myydään... Ensimmäiset 10 min. ... >

Keskustelut (1 viestiä)

miksu

Rekisteröitynyt 15.06.2008

18.10.2008 klo 00.26

Haastateltava hieman lääkkeissään? :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova