Tuorein sisältö

Chisu julkaisi uutta - lentävät huulet, mutta nyt ei puhuta musiikista

05.10.2022 klo 14.42 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulaja Chisu laittaa artistiminänsä Chisun hyllylle, ja suuntaa muiden projektien pariin.

Sitä ennen, on vuorossa kiertue.

Chisu julkaisi kuitenkin uutta - tosin nyt ei puhuta musiikista.

Chisu halusi tuoda markkinoille "Mun kulta" -korun, mutta projekti laajeni Chisu-aiheiseksi korusarjaksi.

Lentävät huulet kuvaavat hyvin Chisua!

"Oon saanut tehdä kevään ja kesän aikana yhteistyötä jo pitkän uran tehneen & isänsä jalanjäljissä korusuunnittelijana jatkaneen Olli Johan Lindroosin kanssa. Yhteistyö alkoi yhteisen tutun yhyttämänä. Halusin tuolloin tehdä 'Mun kulta' -korun, mutta Ollin käsissä ajatus eskaloituikin moneksi erilaiseksi Chisu -aiheiseksi koruksi. Pari viikkoa sitten lanseerattiin korut Ollin myymälässä Helsingin Stockalla ja nyt vihdoin saan huudella niistä täälläkin.

Korut taipuvat moneen, sillä niitä voi vapaasti yhdistellä myös Ollin muihin koruihin. Hänellä on koruissa tekniikka, jolla kaula- sekä korvakoruihin voi yhdistellä erilaisia kiviä tai taustoja. Myös ruusukultaiset Chisu -korut toimivat samalla tekniikalla. Ainoastaan kuvissakin näkyvät huuli-siipikorvakorut sekä kaulakoru eivät tällä tekniikalla toimi, vaan haluttiin pitää ne hieman erillään muusta Ollin korumaailmasta"
.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hääkomedia ja pyssyl... Niin ne vuodet kuluv... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 13.41

chisulla on ollu tärkeä paikka myös mulle mut täytyy sannoo että aika kauan on siitä aikaa ku viimeks chisua kuunnellu, mut pitäs kaivaa levyjä esille tuolta komerosta/hyllystä. Etenki semmonen musateos kuin baden baden on yksi suomimusan nerokkaimpia ja laadukkaimpia musateoksia. Se on enemmän kuin tavallinen biisi/biisi sillä se on oikeastaan aarreteos/taideteos. Chisu laulaa tekstiä herkästi. Hieno tulkki!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova