Tuorein sisältö

Kenneth Branaghin kolmannessa Hercule Poirotissa epäiltyjä ovat mm. Michelle Yeoh, Tina Fey ja Jamie Dornan

11.10.2022 klo 14.20 | Luettu: 895 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kenneth Branagh jatkaa Hercule Poirotin näyttelemistä ja itsensä ohjaamista elokuvassa A Haunting in Venice. Leffa perustuu Agatha Christien romaaniin Kurpitsajuhla (Hallowe'en Party).

Alkuperäinen tarina alkaa, kun halloween-juhliin osallistuva teinityttö kertoo nähneensä nuorempana murhan, jota hän ei aikanaan ymmärtänyt murhaksi. Juhlien aikana hänetkin tapetaan, joten Poirot kutsutaan paikalle.

Tarina ei ole yhtä tunnettu eikä arvostettu kuin Idän pikajunan arvoitus ja Kuolema Niilillä. Branagh siis mahdollisesti kokee leffasarjan olevan niin vakaalla pohjalla, että Poirotin legendaa voidaan kehittää silkan lypsämisen sijaan.

Leffa valmistuu ensi vuonna. Mukana ovat multiversumitäti Michelle Yeoh, muikistelija Tina Fey, piiskamaisteri Jamie Dornan, tuleva He-Man Kyle Allen, Camille Cottin (Killing Eve), Jude Hill (Harakkamurhat), Ali Khan (Red Rose), Emma Laird (Mayor of Kingstown), Kelly Reilly (Yellowstone) ja Riccardo Scamarcio (John Wick: Chapter 2).

"A Haunting in..." on monien manausaiheisten kauhutarinoiden nimi. Leffastudion twiitti lupailee "hämmentävää yliluonnollista jännäriä", mitä tuskin on tarkoitus ottaa kirjaimellisesti.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydia-fanit huomi... Vielä pari päivää, t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova