Tuorein sisältö

Rillit huurussa -sarja päättyi päähenkilön jättäessä ohjelman - sarjan kulisseissa loppu ei mennyt niin kuin Strömsössä!

14.10.2022 klo 01.37 | Luettu: 2312 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rillit huurussa -päättyi 12 kauden jälkeen - vaikka suosio oli edelleen huikealla tasolla. Sarjaa olisi voitu tehdä vielä parin kauden ajan. Jim Parsonsin lähtö oli kuitenkin tosiasia, jota oli lähes mahdoton ohittaa.

Sarjan päähenkilöä Sheldonia esittänyt Jim Parson oli päättänyt jättää sarjan. Näyttelijän mukaan Sheldonin roolihahmo oli kaluttu jo loppuun.

Uudessa kirjassa "The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series" selviää Parsonsin lopullisen päätöksen olleen jonkinlainen yllätys. Mies ei puhunut loppupeleissä asiasta näyttelijätovereidensa kanssa.

"Me olemme kuin perhe. Olisimme voineet keskustella, olisimme saaneet aikaa valmistautua uutiseen. Asian olisi voinut hoitaa paremmin. Enkä tarkoita, ettenkö olisi ymmärtänyt Jimin ajatuksia, tunsin monella tavoin samoin kuin hän", toteaa kirjassa Leonardia esittänyt Johnny Galecki.

Tv-yhtiö olisi halunnut jatkoa, mutta lopulta oli todettava, että Sheldon on Rillit huurussa -sarjalle liian suuri menetys korvattavaksi.

(People, Screenrant.com)







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lokakuussa 2012 kita... Saksalaisen metallis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova