Tuorein sisältö

Tommi Läntinen kirjoittaa osuvasti sanoiksi Vain elämää -kokemuksen: 'Positiivisuuden kylpy jossa on välillä vaikea peseytyä'

14.10.2022 klo 12.18 | Luettu: 590 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vain elämää -porukka on viettänyt rentoa karonkka-iltaa ja somesta löytyy monen artistin kohdalla jälleen juttua Vain elämää -ohjelman tiimoilta.

Tommi Läntinen on lisännyt someen pitkän kirjoituksen Vain elämää -matkastaan. Rokkarin Vain elämää -päivää vietetään tänään ohjelmassa.

"Me tämän kauden VE-artistit ei kaikki olla siinä mutta silti siinä on joka ikinen. Siinä on se hulluus, sielukkuus, heittäytyminen, antautuminen, vakavoituminen...ja kaikki muu mahdollinen minkä yhdessä olemme kokeneet. Nimenomaan yhdessä".

"Vain Elämää on kollektiivinen iso kokemus jota on hyvin vaikea sanoilla selittää. Kahdeksan erilaista,
eri genrejä edustavaa artistia istutetaan samaan pöytään, he tulkitsevat toistensa biisejä, avaavat sydämensä, paljastavat heikkoutensa ja ottavat vastaan kannustavan palautteen. Kahdeksan ihmistä, joiden uraa on liiankin usein varjostanut riittämättömyyden- ja kuulumattomuuden tunne sekä epäily voimavarojensa, äänensä tai ihmissuhteidensa kestämisestä. Suosion suhdanteet kulkevat aivan omaa rataansa ja usein on ollut aikoja kun ei ole ollut muuta kuin sydämen palo.

Vain Elämä on kurssi hyvän vastaan ottamisessa. Happotesti sydämestä sydämeen, sielusta sieluun.
Vain elämää on . Kun siihen ei ole oikein tottunut. Se ei ole ollut maan tapa. Onneksi pikkuhiljaa alkaa olla!"
.

Kokenuttakin artistia jännitti. Tommi kiittää bändin ja tekniikan + taustatiimin lisäksi myös vannoutuneita Vain elämää -faneja: "Vielä kunniamaininta teille VE-faneille, jotka annatte aikaanne ja panostanne koko tälle hulppealle ohjelmalle tehden siitä suurenmoisen yhteisen kokemuksen. Kiitos sydämen pohjasta".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mies nimeltä Liam Ne... Ei uutta auringon al... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova