Tuorein sisältö

Jos Ukrainan sotakriisi jatkuu pitkään, Jinjer-niminen ukrainalainen metalliorkesteri tekee vakuuttavaa musiikkihistoriaa

15.10.2022 klo 00.17 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jos Ukrainan sotakriisi jatkuu pitkään, Jinjer-niminen ukrainalainen metalliorkesteri tekee rikkomatonta musiikkihistoriaa. Bändin keikkaputki vaikuttaa jo nyt työmiesten urakoinnilta.

Bändi ehti jo kriisin alkaessa keväällä perua Euroopan keikkojaan, koska soittomiesten oli tarkoitus lähteä puolustamaan maata rintamalle.

Ukrainan viranomaiset päättivät toisin. Jinjer palvelee maataan parhaiten keikkailemalla. Bändi on myös myynyt tuhansia t-paitoja, joiden tuotoilla on autettu sotaa käyvää kotimaata.

Bändi nähtiin heinäkuussa myös Tuskassa, vaikka keikka ehdittiin jo kertaalleen perua.

Sittemmin keikkaa on riittänyt ilman pidempiä taukoja. Euroopan ja Etelä-Amerikan kierroksen jälkeen on edessä 30 keikan Pohjois-Amerikan kierros (mukana kiertävät P.O.D., Vended, Malevolence, Space Of Variations). Sitten on luvassa jälleen Eurooppa ja Britannia.

Euroopan keikat käynnistyvät jo tammikuun lopulla. Maaliskuun loppuun mennessä keikkoja on käyty läpi jälleen noin 30 kappaletta.

Euroopan keikoilla mukana kiertävät Bullet For My Valentine ja Atrey.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Painajainen ennen jo... Haastattelu historia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova