Tuorein sisältö

Nyt on rehellistä ja konstailematonta - se on Sepi: 'Maestro maalas isolla räiskyvällä pensselillä'

15.10.2022 klo 07.40 | Luettu: 590 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1991 Armotonta menoa -singlellä ja debyyttialbumilla koko kansan tietoisuuteen noussut Sepi Kumpulainen julkaisi perjantaina uuden "Hyväntahtoinen lähettiläs" -albumin.

Levyn julkaisua juhlitaan erikoiskeikalla tulevana keskiviikkona 19. lokakuuta Helsingin Korjaamolla, jossa nähdään Sepi koko bändin voimin sekä kaikki vierailevat kotimaiset ja kansainväliset tähdet Olli Haavistoa lukuun ottamatta.

Juha Saunalan tuottamalla täyspitkällä kuullaan 12 kappaletta, ja levy on saatavilla digitaalisen lisäksi CD-, vinyyli- ja kasettiformaateissa. Albumilla kuullaan myös viime joulukuussa julkaistu Henkinen kehitys -single, jonka Sepi toteutti yhdessä ystävänsä Sami Sokean kanssa voimabiisiksi elämänrajoitteiden kanssa eläville.

"Maestro maalas isolla räiskyvällä pensselillä ideoita taivaalle. Sen että mitä haluaa sanoa ja miltä sen pitää kuulostaa. Mä siinä sitten rinnalla parhaani mukaan autoin nivomaan halutut asiat säveliksi ja lopulta albumiksi" , kommentoi tuottaja ja bändikaveri Juha Saunala.

Vierailevina tähtinä kuullaan kotimaassaan huippusuosittu Jaan Pehk, Ursus Factory, pitkän linjan steel-kitaristi ja muusikko Olli Haavisto, Sami Sokea, MäSä-duosta ja Pirulaisen kokoonpanosta tunnettu viulisti Kyösti Järvelä ja haitaristi Lauri Kotamäki sekä Suomen historian ensimmäisessä UMK-finaalissa nähty laulaja-lauluntekijä Kaisa Vala.

Sepi Kumpulainen BAND nähdään kiertueella 19-22. lokakuuta, joka starttaa keskiviikkona Helsingistä. Yhtyeen kokoonpanoa täydentää poikkeuksellisesti viides muusikko Markus Wallo.

KE 19.10. Korjaamo, Helsinki
TO 20.10. Yo-Talo, Tampere
PE 21.10. Utopia, Turku
LA 22.10. Konst o. Deli, Vaasa


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Duettobiisi Tommi Lä... Nyt on Viikate-orkes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova