Tuorein sisältö

Lucy Liu liittyi Dwayne Johnsonin & Chris Evansin Red One -leffaan

15.10.2022 klo 18.30 | Luettu: 873 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dwayne Johnson näyttelee ensi viikolla Black Adamia, joka on Shazamin arkkivihollinen. Lucy Liun näyttelemä nymfi Kalypso ehtii haastaa Shazamin ennen Johnsonia ensi kevään elokuvassa Shazam! Fury of the Gods (kuvassa).

Jouluna 2023 Johnson ja Liu kohtaavat muissa merkeissä: Liu on liittynyt elokuvaan Red One. Eläköitynyt Captain America Chris Evans ja Sabrina: Pimeällä puolella -tähti Kiernan Shipka ovat mukana myös.

Red One on "kaikille kelpaava" (miehille ja naisille; yli ja alle 25-vuotiaille) ja eri puolille maailmaa sijoittuva toimintaseikkailu ja komedia, joka luo uuden universumin loma- eli joulugenren sisälle.

Se on siis päätetty, että leffa on hitti ja rakastettu klassikko. Muu on hämärän peitossa. Allekirjoittaneelle nämä vihjeet (Red One = Air Force One?) tuovat mieleen Artturi Joulun, jossa Joulupukki huristelee avaruusaluksella.

Idean isä on Johnsonin firman pomoihin lukeutuva Hiram Garcia. Ohjauksesta vastaa Johnsonin Jumanjit väsännyt Jake Kasdan. Tarjouskilpailun voitti Amazon, joten leffa suuntaa Prime Videoon.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää -ohjelma... Ääribritti Emily Blu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova