Tuorein sisältö

Se on virallista: Harrison Ford jyrähtelee Marvel-universumissa

17.10.2022 klo 19.55 | Luettu: 1202 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Harrison Ford näyttelee vahvatahtoista kenraali Thaddeus "Thunderbolt" Rossia elokuvassa Captain America: New World Order ja melko suurella todennäköisyydellä myös elokuvassa Thunderbolts.

Molemmat valmistuvat kesällä 2024. Sarjakuvissa herra Thunderbolt ei ole Thunderbolts-tiimin perustaja, mutta hän on toiminut sen vetäjänä. Huhut kertoivat Fordin värväyksestä (molempiin elokuviin) jo aiemmin tässä kuussa.

William Hurt näytteli Thunderboltia vuoden 2008 The Incredible Hulkista alkaen, mutta hän kuoli tänä vuonna. Fanit ehtivät ehdottaa, että tilalle pitäisi palkata Sam Elliott, joka näytteli Thunderboltia vuoden 2003 Hulkissa. Kyseinen leffa sijoittuu eri jatkumoon, mutta Marvelin multiversumitarina on käynnissä ja The Incredible Hulk alkaa erikoisen tarkasti siitä, mihin Hulk päättyy, joten hullumpiakin ehdotuksia on kuultu? Ford luonnollisesti on planeetan tunnetuimpia tähtiä.

New World Orderissa seikkailee Anthony Mackien näyttelemä uusi Captain America. Tim Blake Nelson palaa Samuel Sternsiksi, josta on tullut superälykäs roisto The Leader kuten The Incredible Hulk vihjasi.

Kuvassa on Blade Runner 2049.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< She-Hulkin näyttelij... Sylvester Stallone k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova