Tuorein sisältö

Tässä se nyt on - somehitiksi jo ennakkoon nousseen Robin Packalenin ja VIIVIn duetto julkaistu

28.10.2022 klo 12.07 | Luettu: 1778 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Robin Packalen ja VIIVI julkaisevat somessa ennakkoon ilmiöityneen yhteissinglen Ihana kipu.

Ihana kipu herätti jo etukäteen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa: siitä julkaistu ennakkoklippi on kerännyt TikTokissa peräti 4,2 miljoonaa näyttökertaa ja sitä käyttäen on luotu yli 1 200 videota.

VIIVIn ja Robinin lisäksi kappaletta ovat olleet mukana tekemässä Vilma Alina, Joonas Keronen, Lauri Halavaara ja Skywalk.

"Juteltiin Viivin kanssa keväällä, että meidän pitäisi tehdä kimpassa joku biisi. Pian löysimme itsemme jo studiolta pallottelemassa ideoita. Ajateltiin, että nyt ei ole mitään paineita tämän suhteen – katsotaan mitä syntyy, ja jos tulee jotain timanttia, niin mietitään sitten mitä sen kanssa tehdään. Musta tuntuu, että tää collab oli tarkoitettu tapahtuvaksi ja lopputuloksesta voi olla ylpeä vielä vuosikymmenien päästä"
, Robin kommentoi.

"Viime keväänä saatiin idea duunata biisi kimpassa ja nyt vihdoin biisi on teidän saatavilla ja oon niin fiiliksissä. Vuonna 2008 Ikaalisten Kylpylässä kilpailemassa Viivin kanssa samassa laulukilpailussa en ois ikinä uskonut että päädytään vuonna 2022 julkasemaan biisi kimpassa", jatkaa Robin somessa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Aika iso tunnepläjä... 'Tää on tosi henkilö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova