Tuorein sisältö

Samuel L. Jacksonilla laajempi rooli Iron Man 2:ssa

21.10.2008 klo 16.08 | Luettu: 4487 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Samuel L. Jackson on kuullut (ohimennen?) ohjaaja Jon Favreaulta, että agenttijärjestö S.H.I.E.L.D.:in vetäjä Nick Fury saa laajemman roolin Iron Manin jatko-osassa. Fury ei tietenkään esiintynyt ensimmäisessä elokuvassa kuin sekuntien ajan.

Roolin laajuudesta saattaa vihjailla jotain se, että Jackson kertoo olevan innoissaan, että hän pääsee työskentelemään hyvän kaverinsa Don Cheadlen kanssa. Cheadle palkattiin äskettäin uudeksi Jim Rhodesiksi, kun hahmon alkuperäinen näyttelijä Terrence Howard pyysi liikaa liksaa. Rhodes saattaa vetää ylleen War Machinen haarniskan.

Jackson oletettavasti nähdään useammassakin Marvel-elokuvassa. Nick Fury näyttää täsmälleen Samuel L. Jacksonilta Marvelin Ylivertaiset-sarjakuvassa Jacksonin luvalla. Sarjakuvahahmo on itsekin tokaissut, että Jackson on ainoa oikea mies häntä näyttelemään.

Nick Fury nähtiin Iron Manissa vasta lopputekstien jälkeen:



Lähde: Blackvoices

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< AC/DC saa apua formu... Hanoi Rocksin tarina... >

Keskustelut (3 viestiä)

GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

21.10.2008 klo 19.23

Kiitos v2:n arvostelun, jäin odottelemaan lopputekstien jälkeen nähdäkseni tämän.
lainaa
Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

21.10.2008 klo 21.26

Onko se "Rhodekseksi" ja "Rhodeksen" vai Rhodesiksi ja Rhodesin? Saatan toki olla väärässä. Mediassa on toki väitetty että Howard pyysi liikaa palkkaa, mutta miehen oma versio tästä aiheesta on varsin erilainen.

"It was the surprise of a lifetime," he said. "There was no explanation. [The contract] just...up and vanished. I read something in the trades implicating that it was about money or something, but apparently the contracts that we write and sign aren't worth the paper that they're printed on, sometimes. Promises aren't kept, and good faith negotiations aren't always held up."

http://www.superherohype.com/news/ironmannews.php?id=7742
lainaa
Ryynix

21.10.2008 klo 23.02

Teatterissa nähtyäni mietin, että missäköhän se Jackson nyt sit muka oli, kun ei sitä missään näkynyt, mutta Imdb kuitenkin listasi hänet yhdeksi näyttelijäksi.

Lauantaina kuitenkin, kun Blu-Raylta leffaa kattelin niin jostakin syystä sitten päätin katsoa lopputekstitkin ja sieltähän se Samuel sitten ilmestyikin, mutta valitettavan pieni rooli oli :(
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova